JOHN HENRIC

JOHN HENRIC INTAR NOVA SOM POP-UP

If you want something? Go get it. Don’t let anything or anyone stand in the way of your dreams.

John Henric är ett snabbt växande svenskt herrmärke som grundades 2009 av John Henrik Ekström och Nicklas Nordbergh. Konceptet bygger på att göra varumärkets produkter, utbud och butiker till det mest attraktiva kunden kan hitta på marknaden.

John Henrics sortiment innehåller ett av Europas största utbud av herraccessoarer, skjortor och tröjor i bomull och kashmir. Designen fokuserar på moderna klassiker med en lyxig och elegant touch, traditionellt hantverk, kvalitetstyger, bra passform och komfort. Detaljer, enkla snitt och perfekt balans är ingredienserna i John Henric-looken.

John Henric gillar den så kallade Go Get It-personligheten. Genom kombinationen av avskalad tidlös elegans skapar John Henric mode för män som tycker om att vara sofistikerade och som är nyfikna nog att vara moderiktiga.

If you want something – go get it. Don’t let anything or anyone stand in the way of your dreams.

John Henric ligger vid entré 1.
Varmt välkommen in!

Kontakt:
Mail: info@johnhenric.com
Telefon: 040-616 06 39
Webb: John Henric

john-henric-autumn-winter-2016-milano-tony-chestnut-bag-shirt-flower-print-linen-pocketsquare-brown-tie

Hos oss på Nova Lund

Butiker

Nova är ett av södra Sveriges absolut mest populära köpcentrum, mycket på grund av sin lugna atmosfär och enkelhet. På Nova hittar du flera ledande varumärken som exempelvis AkademibokhandelnCarlingsChangeGina TricotHM, Hööks Hästsport, Håkanssons, KicksKvikLagerhausLexington, Lundbergs Handskar & Väskor, LykoMischief Jewellery, RitualsSynsam, Team Sportia.

Oavsett du bor i Lund, Malmö, Lomma, Bjärred, Södra Sandby, Dalby, Eslöv, Kävlinge, Hörby eller Burlöv är Nova ett självklart val för dig som älskar att shoppa. Vår rogivande atmosfär uppskattas av tusentals kunder varje dag. Välkommen till Nova!

Välkommen till Nova, destinationen för dig som uppskattar mode och inspiration. Vi har över 70 butiker fyllda med de senaste trenderna, de klassiska, sofistikerade plaggen och många vackra föremål som väcker habegär. Hos oss kan du shoppa kläder, skor, TV- och datorspel, litteratur, lyxig choklad och accessoarer, ta en fika eller bara äta en god lunch i vår vackra och ljusa miljö. Naturligtvis har vi även inredning, teknik, make-up och annat som underlättar och förgyller din vardag från yrkesliv till fritid.

Välkommen till Nova

Nova Lund
Företagsvägen 10
227 61 Lund

Öppettider

Måndag - fredag: 10 - 20
Lördag - söndag: 10 - 18