Carlings

Carlings på Nova

Butiksinfo:

Carlings är en skandinavisk jeanskedja som riktar sig mot en urban och modern publik. Vi har känsla för detaljer och kvalitet. Vårt sortiment består av en blandning av både internationella och skandinaviska märken. Det blir därför en stor variation och bredd i sortimentet när det gäller jeans, streetwear och produkter med en mer dressad look. Vi är kunskapsrika och dedikerade med en önskan om att ge alla besökare inspiration och en unik kundupplevelse.

Hos oss hittar du starka jeansmärken som Neuw, Tiger Jeans, Levi’s, Lee, Diesel med flera.  Tillsammans med produkter från Saints & Mortals, Stay, Homebound och Vailent garanterar vi att vår personal klär dig från topp till tå med stil och attityd.

Carlings på Nova ligger precis vid Espresso House. Glid in vetja!

Kontaktuppgifter:
Telefon: 010-206 31 65

Mer info:
Webb: carlings.com

Jeansavdeling

 

Hos oss på Nova Lund

Butiker

Nova är ett av södra Sveriges absolut mest populära köpcentrum, mycket på grund av sin lugna atmosfär och enkelhet. På Nova hittar du flera ledande varumärken som exempelvis AkademibokhandelnCamilla Malmströms, CarlingsChangeGina TricotHM, Hööks Hästsport, Håkanssons, KicksKvikLagerhausLexington, Lundbergs Handskar & Väskor, LykoMischief Jewellery, RitualsSynsam, Team Sportia.

Oavsett du bor i Lund, Malmö, Lomma, Bjärred, Södra Sandby, Dalby, Eslöv, Kävlinge, Hörby eller Burlöv är Nova ett självklart val för dig som älskar att shoppa. Vår rogivande atmosfär uppskattas av tusentals kunder varje dag. Välkommen till Nova!

Välkommen till Nova, destinationen för dig som uppskattar mode och inspiration. Vi har över 70 butiker fyllda med de senaste trenderna, de klassiska, sofistikerade plaggen och många vackra föremål som väcker habegär. Hos oss kan du shoppa kläder, skor, TV- och datorspel, litteratur, lyxig choklad och accessoarer, ta en fika eller bara äta en god lunch i vår vackra och ljusa miljö. Naturligtvis har vi även inredning, teknik, make-up och annat som underlättar och förgyller din vardag från yrkesliv till fritid.

Välkommen till Nova

Nova Lund
Företagsvägen 10
227 61 Lund

Öppettider

Måndag - fredag: 10 - 20
Lördag - söndag: 10 - 18