Change

Change på Nova

På Change respekterar vi din naturliga skönhet. Det är därför våra underkläder och badkläder inte bestämmer hur din kropp ska se ut. Vi lovar dig inte ett nytt jag. Men vi lovar dig ett brett urval av modeller i en passform som känns helt rätt. Vi arbetar för att du ska känna dig vacker, känna dig fri att uttrycka dig och att utforska aspekterna av din kvinnlighet. Vi tror på kvinnan i dig!

Vår filosofi

Vi designar våra underkläder i Danmark. Vi tillverkar dem i våra egna fabriker i Kina. Det är ett noggrant arbete med filosofin att varje del av en BH ska framhäva det bästa hos varje kvinna. Varje kvinna ska genom Change få uppleva den bästa kvaliteten till det bästa priset.

Kostnadsfri utprovning och professionell service

I vår butik på Nova har vi utbildad personal som kan ge dig en utmärkt service. Vår personal kan konsten att ta dina mått och att hjälpa dig att hitta den perfekta BHn. En BH som framhäver dig och din kropp på bästa möjliga sätt. Det borde inte vara så svårt att hitta en välsittande BH eller få rätt service men vi vet att verkligheten är annorlunda. Hos Change är det enkelt. Vi finns alltid där för att hjälpa dig att prova ut rätt storlek. Vi är medvetna om att alla kvinnor är olika, har olika kroppar och olika behov. Det är därför vi inte bara nöjer oss med att hitta rätt storlek utan även rätt modeller som passar just dig. Som kvinna förtjänar du en garderob full av BH-modeller och underkläder som får dig att känna dig vacker från insidan och ut!

Club Change

Hos Change tror vi på en långvarig relation med våra kunder. Finns det ett bättre sätt att visa detta än att ge våra lojala kunder ännu mer värde? Det tror inte vi. Därför har vi skapat Club Change, vår kundklubb som erbjuder ett antal kostnadsfria fördelar och en mycket generös medlemsrabatt. Det är vad vi kallar värde. Gå med i Club Change redan idag!

Kontaktuppgifter:
Telefon: 046-14 31 03

Mer info:
Webbplats: Change

15255-endine-cosyred-seamlesspush-hipsterstring-suspender-kimono-front-1

 

Hos oss på Nova Lund

Butiker

Nova är ett av södra Sveriges absolut mest populära köpcentrum, mycket på grund av sin lugna atmosfär och enkelhet. På Nova hittar du flera ledande varumärken som exempelvis AkademibokhandelnCarlingsChangeGina TricotHM, Hööks Hästsport, Håkanssons, KicksKvikLagerhausLexington, Lundbergs Handskar & Väskor, LykoMischief Jewellery, RitualsSynsam, Team Sportia.

Oavsett du bor i Lund, Malmö, Lomma, Bjärred, Södra Sandby, Dalby, Eslöv, Kävlinge, Hörby eller Burlöv är Nova ett självklart val för dig som älskar att shoppa. Vår rogivande atmosfär uppskattas av tusentals kunder varje dag. Välkommen till Nova!

Välkommen till Nova, destinationen för dig som uppskattar mode och inspiration. Vi har över 70 butiker fyllda med de senaste trenderna, de klassiska, sofistikerade plaggen och många vackra föremål som väcker habegär. Hos oss kan du shoppa kläder, skor, TV- och datorspel, litteratur, lyxig choklad och accessoarer, ta en fika eller bara äta en god lunch i vår vackra och ljusa miljö. Naturligtvis har vi även inredning, teknik, make-up och annat som underlättar och förgyller din vardag från yrkesliv till fritid.

Välkommen till Nova

Nova Lund
Företagsvägen 10
227 61 Lund

Öppettider

Måndag - fredag: 10 - 20
Lördag - söndag: 10 - 18