G-Star RAW

G-Star RAW på Nova

Butiksinfo:
G-Star RAW är det moderna jeansmärket som sedan 1989 varit en pionjär inom denim. Märkets filosofi har alltid varit Just the product med ett fokus på denimhantverk och innovation. G-star skapade konceptet med 3D denim och etablerade en hängivenhet till rå, obehandlad denim. I vår butik på Nova finner du en bredd av produkter med alltifrån dressade jackor, överdelar till klassiska jeans och chinos. Butiken drivs av Global Retail som aktivt arbetar med att tillsammans med sina stjärnor på plats skapa en ihågkommen butiksupplevelse genom att bemöta alla kunder med glädje, engagemang och respekt.

Välkommen in!

Kontaktuppgifter:
Telefon: 046-211 09 35

Mer info:
Webbplats: G-STAR RAW

g-star bild

Hos oss på Nova Lund

Butiker

Nova är ett av södra Sveriges absolut mest populära köpcentrum, mycket på grund av sin lugna atmosfär och enkelhet. På Nova hittar du flera ledande varumärken som exempelvis AkademibokhandelnCamilla Malmströms, CarlingsChangeGina TricotHM, Hööks Hästsport, Håkanssons, KicksKvikLagerhausLexington, Lundbergs Handskar & Väskor, LykoMischief Jewellery, RitualsSynsam, Team Sportia.

Oavsett du bor i Lund, Malmö, Lomma, Bjärred, Södra Sandby, Dalby, Eslöv, Kävlinge, Hörby eller Burlöv är Nova ett självklart val för dig som älskar att shoppa. Vår rogivande atmosfär uppskattas av tusentals kunder varje dag. Välkommen till Nova!

Välkommen till Nova, destinationen för dig som uppskattar mode och inspiration. Vi har över 70 butiker fyllda med de senaste trenderna, de klassiska, sofistikerade plaggen och många vackra föremål som väcker habegär. Hos oss kan du shoppa kläder, skor, TV- och datorspel, litteratur, lyxig choklad och accessoarer, ta en fika eller bara äta en god lunch i vår vackra och ljusa miljö. Naturligtvis har vi även inredning, teknik, make-up och annat som underlättar och förgyller din vardag från yrkesliv till fritid.

Välkommen till Nova

Nova Lund
Företagsvägen 10
227 61 Lund

Öppettider

Måndag - fredag: 10 - 20
Lördag - söndag: 10 - 17