Gallerix

Gallerix på Nova

Butiksinfo:
GALLERIX SÄLJER FOTOKONST, TAVLOR, RAMAR OCH KORT.

Vi har funnits sedan 1974. I dagsläget finns det 20 Gallerixbutiker från södra till norra Sverige. Hos Gallerix på Nova hittar du fantastisk fotokonst, tavlor, ramar och kort. Du kan även beställa en personlig tavla av en bild som du själv har fotat, antingen på canvas, akrylglas, aluminium, träplankor eller papper. Vi har Sveriges största ramverkstad där du kan rama in vad som helst, allt från konstverk och litografier till tröjor och andra minnessaker. Välkommen in för att inspireras och uppdatera dina ytor i hemmet med härliga tavlor och foton!

Kontaktinfo:
Telefon: 046-37 00 27
Mail: lund@gallerix.se

För mer information:
Webbplats: Gallerix


Gallerix print

Hos oss på Nova Lund

Butiker

Nova är ett av södra Sveriges absolut mest populära köpcentrum, mycket på grund av sin lugna atmosfär och enkelhet. På Nova hittar du flera ledande varumärken som exempelvis AkademibokhandelnCamilla Malmströms, CarlingsChangeGina TricotHM, Hööks Hästsport, Håkanssons, KicksKvikLagerhausLexington, Lundbergs Handskar & Väskor, LykoMischief Jewellery, RitualsSynsam, Team Sportia.

Oavsett du bor i Lund, Malmö, Lomma, Bjärred, Södra Sandby, Dalby, Eslöv, Kävlinge, Hörby eller Burlöv är Nova ett självklart val för dig som älskar att shoppa. Vår rogivande atmosfär uppskattas av tusentals kunder varje dag. Välkommen till Nova!

Välkommen till Nova, destinationen för dig som uppskattar mode och inspiration. Vi har över 70 butiker fyllda med de senaste trenderna, de klassiska, sofistikerade plaggen och många vackra föremål som väcker habegär. Hos oss kan du shoppa kläder, skor, TV- och datorspel, litteratur, lyxig choklad och accessoarer, ta en fika eller bara äta en god lunch i vår vackra och ljusa miljö. Naturligtvis har vi även inredning, teknik, make-up och annat som underlättar och förgyller din vardag från yrkesliv till fritid.

Välkommen till Nova

Nova Lund
Företagsvägen 10
227 61 Lund

Öppettider

Måndag - fredag: 10 - 20
Lördag - söndag: 10 - 18