GERRY WEBER

Gerry Weber på Nova

Butiksinfo:
GERRY WEBER EDITION är ett fräscht och trendigt livsstilsvarumärke – ledigt, individuellt och snyggt. Kollektionen är av hög kvalité med smarta detaljer och ett modernt och sportigt utseende.

TAIFUN är mode för kvinnor som vet vad de vill. Feminin individualitet möter urban livsstil. Kollektionen presenterar en stilfull affärs look som lyfter upp trender och speglar dem i en modern look. Materialet är av hög kvalitet och moderna silhuetter som ger varje plagg en unik karaktär.

GERRY WEBERs accessoarer är inspirerade av världens trender i form av: halsdukar, sjalar, ponchos, mössor, hattar, bälten, smycken och handskar som kompleterar varje outfit perfekt. Kollektionerna karakteriseras av trendiga produkter med ett öga för detaljer, design och material av högsta kvalité.

GERRY WEBERs skor är ett perfekt komplement till klädkollektionen. Varje säsong blandas färger och stilar harmoniskt med varandra med en filosofi av att mode ska möta komfort. Gerry Webers skor, likt som med kläder, kombineras av komfort, kvalité, passform och modern design.

Kontakt:
Telefon: 046-12 13 17
Webb: gerryweber.com

Gerry Weber bild

Hos oss på Nova Lund

Butiker

Nova är ett av södra Sveriges absolut mest populära köpcentrum, mycket på grund av sin lugna atmosfär och enkelhet. På Nova hittar du flera ledande varumärken som exempelvis AkademibokhandelnCarlingsChangeGina TricotHM, Hööks Hästsport, Håkanssons, KicksKvikLagerhausLexington, Lundbergs Handskar & Väskor, LykoMischief Jewellery, RitualsSynsam, Team Sportia.

Oavsett du bor i Lund, Malmö, Lomma, Bjärred, Södra Sandby, Dalby, Eslöv, Kävlinge, Hörby eller Burlöv är Nova ett självklart val för dig som älskar att shoppa. Vår rogivande atmosfär uppskattas av tusentals kunder varje dag. Välkommen till Nova!

Välkommen till Nova, destinationen för dig som uppskattar mode och inspiration. Vi har över 70 butiker fyllda med de senaste trenderna, de klassiska, sofistikerade plaggen och många vackra föremål som väcker habegär. Hos oss kan du shoppa kläder, skor, TV- och datorspel, litteratur, lyxig choklad och accessoarer, ta en fika eller bara äta en god lunch i vår vackra och ljusa miljö. Naturligtvis har vi även inredning, teknik, make-up och annat som underlättar och förgyller din vardag från yrkesliv till fritid.

Välkommen till Nova

Nova Lund
Företagsvägen 10
227 61 Lund

Öppettider

Måndag - fredag: 10 - 20
Lördag - söndag: 10 - 18