Glitter

Glitter på Nova

Ett besök i en Glitterbutik ska vara inspirerande, spännande och alltid erbjuda något nytt.
Tack vare Glitters breda sortiment av smycken och accessoarer kan kunderna alltid hitta något som framhäver och passar den personliga stilen.
Varje vecka anländer nya produkter som är rätt i tiden med en hög trendfaktor.

Glitterpersonalen är utbildade i hårstyling och demonstrerar gärna frisyrer på kunderna med hjälp av det breda sortimentet av håraccessoarer.
De är specialister på sitt område och erbjuder alltid en hög servicenivå med ett positivt och professionellt bemötande.

Kolla gärna in Glitters tutorials på Youtube (GlitterSverige) för tips på hårstyling och hur du ska använda accessoarerna.
Håll även utkik efter Glitters magasin i butiken, fyllt av gratis inspiration!

KONTAKT
Telefon: 046-211 54 18
Mail: novalund@glitter.se
Webbplats: glitter.se

Glitter-3

Hos oss på Nova Lund

Butiker

Nova är ett av södra Sveriges absolut mest populära köpcentrum, mycket på grund av sin lugna atmosfär och enkelhet. På Nova hittar du flera ledande varumärken som exempelvis AkademibokhandelnCarlingsChangeGina TricotHM, Hööks Hästsport, Håkanssons, KicksKvikLagerhausLexington, Lundbergs Handskar & Väskor, LykoMischief Jewellery, RitualsSynsam, Team Sportia.

Oavsett du bor i Lund, Malmö, Lomma, Bjärred, Södra Sandby, Dalby, Eslöv, Kävlinge, Hörby eller Burlöv är Nova ett självklart val för dig som älskar att shoppa. Vår rogivande atmosfär uppskattas av tusentals kunder varje dag. Välkommen till Nova!

Välkommen till Nova, destinationen för dig som uppskattar mode och inspiration. Vi har över 70 butiker fyllda med de senaste trenderna, de klassiska, sofistikerade plaggen och många vackra föremål som väcker habegär. Hos oss kan du shoppa kläder, skor, TV- och datorspel, litteratur, lyxig choklad och accessoarer, ta en fika eller bara äta en god lunch i vår vackra och ljusa miljö. Naturligtvis har vi även inredning, teknik, make-up och annat som underlättar och förgyller din vardag från yrkesliv till fritid.

Välkommen till Nova

Nova Lund
Företagsvägen 10
227 61 Lund

Öppettider

Måndag - fredag: 10 - 20
Lördag - söndag: 10 - 18