JC

JC på Nova Lund

Butiksinfo:
Sen 1963 har vi på JC Scandinavian Denim House sysslat med framförallt en sak, jeans. Givetvis också kläder som passar till jeans, men alltid med jeans som utgångspunkt. Det styr vårt utbud, det är vad vår personal kan absolut mest om och det är vad våra butiker är till för. Jeans, helt enkelt.

JC på Nova Lund har ett stort sortiment av jeans från välkända varumärken och tillverkare som bara väntar på dig. Kom in till JC på Nova Lund och prova Crocker, D-ID, Levi´s, Lee, Replay, Tiger, Velour, Resteröds, Up Front mfl

JC har flyttat sin butik och finns numera bredvid G-Star Raw och Tre. Välkomna till nya fina JC!

Fira vår nya butik.
Den 6-8 oktober har vi 20% rabatt på hela sortimentet för dig som är klubbmedlem. Är du inte medlem så löser vi det i kassan!
Varmt Välkomna!

Kontaktuppgifter:
Telefon: 046-37 45 75

Mer info:
Webbplats: www.jc.se

jeans jc bild

Hos oss på Nova Lund

Butiker

Nova är ett av södra Sveriges absolut mest populära köpcentrum, mycket på grund av sin lugna atmosfär och enkelhet. På Nova hittar du flera ledande varumärken som exempelvis AkademibokhandelnCamilla Malmströms, CarlingsChangeGina TricotHM, Hööks Hästsport, Håkanssons, KicksKvikLagerhausLexington, Lundbergs Handskar & Väskor, LykoMischief Jewellery, RitualsSynsam, Team Sportia.

Oavsett du bor i Lund, Malmö, Lomma, Bjärred, Södra Sandby, Dalby, Eslöv, Kävlinge, Hörby eller Burlöv är Nova ett självklart val för dig som älskar att shoppa. Vår rogivande atmosfär uppskattas av tusentals kunder varje dag. Välkommen till Nova!

Välkommen till Nova, destinationen för dig som uppskattar mode och inspiration. Vi har över 70 butiker fyllda med de senaste trenderna, de klassiska, sofistikerade plaggen och många vackra föremål som väcker habegär. Hos oss kan du shoppa kläder, skor, TV- och datorspel, litteratur, lyxig choklad och accessoarer, ta en fika eller bara äta en god lunch i vår vackra och ljusa miljö. Naturligtvis har vi även inredning, teknik, make-up och annat som underlättar och förgyller din vardag från yrkesliv till fritid.

Välkommen till Nova

Nova Lund
Företagsvägen 10
227 61 Lund

Öppettider

Måndag - fredag: 10 - 20
Lördag - söndag: 10 - 17