Joy

JOY på Nova

Butiksinfo:
JOY vänder sig till kvinnan mitt i livet som är modeintresserad och vill ha en god passform, kvalitet och komfort.
Vi vill erbjuda våra kunder ett välmatchat sortiment med en inspirerande variation av kvaliteter, färger och mönster som ger möjlighet till ett personligt och unikt mode.

Vi är måna om att våra kvinnliga kunder ska finna vackra feminina kläder som framhäver stil och personlighet. Det unika med våra plagg är att de oftast är framtagna i små serier. På så vis kan du finna produkter hos oss som du inte hittar någon annanstans.

Style på JOY
Boka en personlig kostnadsfri styling hos oss!
Våra stylister hjälper dig att hitta hem till ditt vackraste jag.
Varmt välkommen in i butiken för att boka tid.

Kontakt:
Telefon: 046-12 84 40

Mer info:
Webb: joyshop.se

JOY_Inspiration_INKA_1332x9641-1024x741

 

Hos oss på Nova Lund

Butiker

Nova är ett av södra Sveriges absolut mest populära köpcentrum, mycket på grund av sin lugna atmosfär och enkelhet. På Nova hittar du flera ledande varumärken som exempelvis AkademibokhandelnCarlingsChangeGina TricotHM, Hööks Hästsport, Håkanssons, KicksKvikLagerhausLexington, Lundbergs Handskar & Väskor, LykoMischief Jewellery, RitualsSynsam, Team Sportia.

Oavsett du bor i Lund, Malmö, Lomma, Bjärred, Södra Sandby, Dalby, Eslöv, Kävlinge, Hörby eller Burlöv är Nova ett självklart val för dig som älskar att shoppa. Vår rogivande atmosfär uppskattas av tusentals kunder varje dag. Välkommen till Nova!

Erbjudanden

KOSTNADSFRI STYLING HOS JOY

PERSONAL STYLE PÅ JOY Boka en personlig kostnadsfri styling hos JOY. Våra stylist... Läs mer
Välkommen till Nova, destinationen för dig som uppskattar mode och inspiration. Vi har över 70 butiker fyllda med de senaste trenderna, de klassiska, sofistikerade plaggen och många vackra föremål som väcker habegär. Hos oss kan du shoppa kläder, skor, TV- och datorspel, litteratur, lyxig choklad och accessoarer, ta en fika eller bara äta en god lunch i vår vackra och ljusa miljö. Naturligtvis har vi även inredning, teknik, make-up och annat som underlättar och förgyller din vardag från yrkesliv till fritid.

Välkommen till Nova

Nova Lund
Företagsvägen 10
227 61 Lund

Öppettider

Måndag - fredag: 10 - 20
Lördag - söndag: 10 - 18