Karavaan

Karavaan på Nova

Butiksinfo:

Hos Karavaan – Tea & Chocolate by Nature hittar du te, konfektyr och presenter för alla tillfällen, vardag som fest.

Vår inspiration kommer från naturens egna rena smaker. Bland annat säljer vi SUMMERBIRD, en ekologisk handgjord choklad, direkt från tillverkning utan mellanhänder.

Vi har även te från världens alla hörn och våra egna klassiska teblandningar. Allt vad en tedrickare kan önska sig.

Köp med en gåva till en vän, förgyll en middag därhemma eller låt gästerna på festen dofta sig till just sitt favoritte framåt småtimmarna. Vi har konfektyr och te för årets alla dagar, fullproppade med värme, omtanke och den finaste kvalitet.

Välkommen till oss på Karavaan!

Telefon: 046-15 05 95
E-post: info@karavaan.se

ident_chocolate

Hos oss på Nova Lund

Butiker

Nova är ett av södra Sveriges absolut mest populära köpcentrum, mycket på grund av sin lugna atmosfär och enkelhet. På Nova hittar du flera ledande varumärken som exempelvis AkademibokhandelnCamilla Malmströms, CarlingsChangeGina TricotHM, Hööks Hästsport, Håkanssons, KicksKvikLagerhausLexington, Lundbergs Handskar & Väskor, LykoMischief Jewellery, RitualsSynsam, Team Sportia.

Oavsett du bor i Lund, Malmö, Lomma, Bjärred, Södra Sandby, Dalby, Eslöv, Kävlinge, Hörby eller Burlöv är Nova ett självklart val för dig som älskar att shoppa. Vår rogivande atmosfär uppskattas av tusentals kunder varje dag. Välkommen till Nova!

Erbjudanden

ALLTID BONUS PÅ TE MED KVALITET

FÖRFÖRISKA TEER FÖR SMAK OCH SJÄL. Hos Karavaan, Tea & Chocolate by Nature h... Läs mer
Välkommen till Nova, destinationen för dig som uppskattar mode och inspiration. Vi har över 70 butiker fyllda med de senaste trenderna, de klassiska, sofistikerade plaggen och många vackra föremål som väcker habegär. Hos oss kan du shoppa kläder, skor, TV- och datorspel, litteratur, lyxig choklad och accessoarer, ta en fika eller bara äta en god lunch i vår vackra och ljusa miljö. Naturligtvis har vi även inredning, teknik, make-up och annat som underlättar och förgyller din vardag från yrkesliv till fritid.

Välkommen till Nova

Nova Lund
Företagsvägen 10
227 61 Lund

Öppettider

Måndag - fredag: 10 - 20
Lördag - söndag: 10 - 17