Kvik

Dansk design till låga priser

I mer än 30 år har Kvik levererat dansk design till låga priser. Vi revolutionerade köksbranschen med innovativ design, snabba leveranser och överraskande låga priser. Det konceptet håller vi fast vid och fortsätter att utveckla. Helt enkelt för att kunna fortsätta göra designkök som alla har råd med.

Nytänkandet inom Kvik har med tiden lett till introduktionen av en lång rad innovativa idéer som har inspirerat många kunder och kollegor.
Hos oss kan du inspireras, ställa frågor och börja resan mot utvecklingen av ditt hem, oavsett det gäller kök eller bad.

Varmt välkommen till oss på Kvik!

ÖPPETTIDER:
Måndag-Fredag: 10-18
Lördag: 10-15
Söndag: 11-15

För avvikande öppettider under röda dagar och helgdagar, vänligen se Kviks hemsida.

Telefon: 046-700030
E-post:  NovaLund@novalund.kvik.se
Webbkvik.se
3110_862_facebook_localad_c7_burst1_worktops_1200x628px_novalund

 

Hos oss på Nova Lund

Butiker

Nova är ett av södra Sveriges absolut mest populära köpcentrum, mycket på grund av sin lugna atmosfär och enkelhet. På Nova hittar du flera ledande varumärken som exempelvis AkademibokhandelnCamilla Malmströms, CarlingsChangeGina TricotHM, Hööks Hästsport, Håkanssons, KicksKvikLagerhausLexington, Lundbergs Handskar & Väskor, LykoMischief Jewellery, RitualsSynsam, Team Sportia.

Oavsett du bor i Lund, Malmö, Lomma, Bjärred, Södra Sandby, Dalby, Eslöv, Kävlinge, Hörby eller Burlöv är Nova ett självklart val för dig som älskar att shoppa. Vår rogivande atmosfär uppskattas av tusentals kunder varje dag. Välkommen till Nova!

Välkommen till Nova, destinationen för dig som uppskattar mode och inspiration. Vi har över 70 butiker fyllda med de senaste trenderna, de klassiska, sofistikerade plaggen och många vackra föremål som väcker habegär. Hos oss kan du shoppa kläder, skor, TV- och datorspel, litteratur, lyxig choklad och accessoarer, ta en fika eller bara äta en god lunch i vår vackra och ljusa miljö. Naturligtvis har vi även inredning, teknik, make-up och annat som underlättar och förgyller din vardag från yrkesliv till fritid.

Välkommen till Nova

Nova Lund
Företagsvägen 10
227 61 Lund

Öppettider

Måndag - fredag: 10 - 20
Lördag - söndag: 10 - 18