Lagerhaus

Lagerhaus på Nova

Butiksinfo:
Inredningskedjan Lagerhaus har ett brett utbud av prisvärda och praktiska accessoarer, från snygga kökshanddukar och trendig belysning till fantastiska vykort och finurliga godispaket.

Den första Lagerhausbutiken öppnades i Göteborg 1996. Idag har företaget butiker i Sverige, Norge och Japan samt en växande nordisk e-handel. Funktion, form, färg och material utgör byggstenarna i Lagerhaus kollektioner. Du kan enkelt finna en vit basservis men också de senaste inredningsdetaljerna och alldeles perfekta presenter, oavsett det gäller något stort eller bara en vän som behöver lite uppmuntran. Designen är unik och med Lagerhaus produkter förnyar du enkelt hemmet eller finner den där lilla extra detaljen som ger en personlig känsla. Du finner garanterat något vackert, tänkvärt, användbart och mysigt att ta med från Lagerhaus!

Lagerhaus arbetar aktivt med att ta fram hållbara produkter. Produkter som tar extra hänsyn till människa och miljö, såsom återvunnen textil eller miljömärkt tvål. Jakten på hållbara material är en viktig del i designarbetet. På Nova ligger Lagerhaus vid entré 3.

Du är varmt välkommen in!

Kontaktinfo:
Telefon: 046-5903191

För mer information: 
Webb: Lagerhaus

 

kalender_lh var

 

Hos oss på Nova Lund

Butiker

Nova är ett av södra Sveriges absolut mest populära köpcentrum, mycket på grund av sin lugna atmosfär och enkelhet. På Nova hittar du flera ledande varumärken som exempelvis AkademibokhandelnCarlingsChangeGina TricotHM, Hööks Hästsport, Håkanssons, KicksKvikLagerhausLexington, Lundbergs Handskar & Väskor, LykoMischief Jewellery, RitualsSynsam, Team Sportia.

Oavsett du bor i Lund, Malmö, Lomma, Bjärred, Södra Sandby, Dalby, Eslöv, Kävlinge, Hörby eller Burlöv är Nova ett självklart val för dig som älskar att shoppa. Vår rogivande atmosfär uppskattas av tusentals kunder varje dag. Välkommen till Nova!

Välkommen till Nova, destinationen för dig som uppskattar mode och inspiration. Vi har över 70 butiker fyllda med de senaste trenderna, de klassiska, sofistikerade plaggen och många vackra föremål som väcker habegär. Hos oss kan du shoppa kläder, skor, TV- och datorspel, litteratur, lyxig choklad och accessoarer, ta en fika eller bara äta en god lunch i vår vackra och ljusa miljö. Naturligtvis har vi även inredning, teknik, make-up och annat som underlättar och förgyller din vardag från yrkesliv till fritid.

Välkommen till Nova

Nova Lund
Företagsvägen 10
227 61 Lund

Öppettider

Måndag - fredag: 10 - 20
Lördag - söndag: 10 - 18