Luxury Nails

LUXURY NAILS PÅ NOVA

Luxury Nails är en salong för fransförlängning, fot- och nagelvård. Luxury Nails erbjuder allt inom nagelvård med hög kvalitet i en avslappnande atmosfär. Salongen arbetar endast med professionella produkter som ger ett underbart och perfekt resultat, såsom enstegsgelén från Christrio och gellack/permanent lack från Nubar.

Hos Luxury Nails är dina önskemål alltid i fokus. Det viktigaste för alla medarbetarna är att du lämnar salongen med ett leende på läpparna.

Tidbokning eller kontakt med salongen: 046-81552

 

PROFESSIONELL MANIKYR

En välgjord manikyr och omsorgsfullt lackerade naglar bidrar till helhetsintrycket. Det gör dig helt enkelt vackrare! På Luxury Nails kan du få nagelförlängning med akryl eller gelé. Det innebär att naglarna byggs på med antingen tippar eller mallar som sedan täcks med akryl eller gelé. Därefter skulpteras naglarna i valfri längd, form och design. Behandlingen avslutas alltid med välgörande oljor. Genom behandlingen garanteras du ett vackert och varaktigt resultat, utförd med marknadsledande och högklassiga produkter.

Gellack
Gellack är en ny permanent nagellack som har blivit väldigt populär. Lacken penslas på nagelplattan och härdas i UV-lampa. Lacken håller upp till tre veckor. Är du trött på nagellack som flagnar? Har du tunna naglar som flisar sig? Då är gellack perfekt för dig!

  • Helt torrt när du lämnar salongen.

  • Högglansig yta.

  • 2-3 veckors hållbarhet på naturlig nagel.

  • Flagnar ej.

  • Vi har nästan 150 färger att välja mellan.

FOTVÅRD

Unna dig en exklusiv och lyxig pedikyr för dina fötter. Luxury Nails anpassar sin pedikyr efter dina önskemål. Pedikyr är en behandling för dig som vill ha fina och fräscha fötter och samtidigt få en skön och avkopplande behandling. Du kan även boka gellack/permanent lackning som tillval till din fotvård till en extra kostnad av 200 kr. Lackningen görs under behandlingstiden.

ÖGONFRANSFÖRLÄNGNING

Att vakna upp på morgonen och ser ut som en filmstjärna har blivit enklare än någonsin! Luxury Nails ögonfransförlängning är en singelfransteknik där singelfransar fästs på dina egna fransar en och en. Det ser helt naturligt ut men ger dina ögon mycket mer attityd.

Nytt set fransar: 1200:- Behandlingstid ca 1,5 h.
Påfyllning: från 400:- Behandlingstid ca 50 min.

Tidbokning eller kontakt med salongen: 046-81552
Webb: Luxurynail.se
E-mail: luxurynails79@gmail.com

lux

 

 

 

Hos oss på Nova Lund

Butiker

Nova är ett av södra Sveriges absolut mest populära köpcentrum, mycket på grund av sin lugna atmosfär och enkelhet. På Nova hittar du flera ledande varumärken som exempelvis AkademibokhandelnCarlingsChangeGina TricotHM, Hööks Hästsport, Håkanssons, KicksKvikLagerhausLexington, Lundbergs Handskar & Väskor, LykoMischief Jewellery, RitualsSynsam, Team Sportia.

Oavsett du bor i Lund, Malmö, Lomma, Bjärred, Södra Sandby, Dalby, Eslöv, Kävlinge, Hörby eller Burlöv är Nova ett självklart val för dig som älskar att shoppa. Vår rogivande atmosfär uppskattas av tusentals kunder varje dag. Välkommen till Nova!

Välkommen till Nova, destinationen för dig som uppskattar mode och inspiration. Vi har över 70 butiker fyllda med de senaste trenderna, de klassiska, sofistikerade plaggen och många vackra föremål som väcker habegär. Hos oss kan du shoppa kläder, skor, TV- och datorspel, litteratur, lyxig choklad och accessoarer, ta en fika eller bara äta en god lunch i vår vackra och ljusa miljö. Naturligtvis har vi även inredning, teknik, make-up och annat som underlättar och förgyller din vardag från yrkesliv till fritid.

Välkommen till Nova

Nova Lund
Företagsvägen 10
227 61 Lund

Öppettider

Måndag - fredag: 10 - 20
Lördag - söndag: 10 - 18