Nova Flowers

Nova Flowers på Nova

Butiksinfo:
Vi har Lunds största sortiment av färska snittblommor och ett stort urval av växter. Nova Flowers är kända för sina ovanliga och kreativa blomsterarrangemang, särskilt bruduppsättningar och sorgdekorationer. Våra duktiga florister lägger alltid ner sin expertis och konstnärliga själ i varje kreation.

Nova Flowers i Lund riktar sig till privatpersoner och företag. Vi skickar blommogram över hela världen! Oavsett det gäller en enkel ros eller blommor till ett stort event står vi till ditt förfogande. Vi erbjuder kostnadsfri bröllopsrådgivning för val av brudbukett, bröllopsblommor och smyckning till festen, kyrkan och bilen.

Varmt välkommen!

Kontaktuppgifter:
Telefon: 046-13 00 20
E post: info@novaflowers.se

Mer info:
Webb: novaflowers.se
Instagram: Nova_flowers

10009795_789431337841223_3744749645603011087_n

Hos oss på Nova Lund

Butiker

Nova är ett av södra Sveriges absolut mest populära köpcentrum, mycket på grund av sin lugna atmosfär och enkelhet. På Nova hittar du flera ledande varumärken som exempelvis AkademibokhandelnCarlingsChangeGina TricotHM, Hööks Hästsport, Håkanssons, KicksKvikLagerhausLexington, Lundbergs Handskar & Väskor, LykoMischief Jewellery, RitualsSynsam, Team Sportia.

Oavsett du bor i Lund, Malmö, Lomma, Bjärred, Södra Sandby, Dalby, Eslöv, Kävlinge, Hörby eller Burlöv är Nova ett självklart val för dig som älskar att shoppa. Vår rogivande atmosfär uppskattas av tusentals kunder varje dag. Välkommen till Nova!

Välkommen till Nova, destinationen för dig som uppskattar mode och inspiration. Vi har över 70 butiker fyllda med de senaste trenderna, de klassiska, sofistikerade plaggen och många vackra föremål som väcker habegär. Hos oss kan du shoppa kläder, skor, TV- och datorspel, litteratur, lyxig choklad och accessoarer, ta en fika eller bara äta en god lunch i vår vackra och ljusa miljö. Naturligtvis har vi även inredning, teknik, make-up och annat som underlättar och förgyller din vardag från yrkesliv till fritid.

Välkommen till Nova

Nova Lund
Företagsvägen 10
227 61 Lund

Öppettider

Måndag - fredag: 10 - 20
Lördag - söndag: 10 - 18