Pressbyrån

Pressbyrån Nova 

Butiksinfo:
Pressbyrån har i över 100 år riktat sig till kunder som är på väg någonstans, det vill säga folk i farten. Pressbyråns ambition är att sprida glädje, ständigt utvecklas och våga tänka nytt för att möta morgondagens kunders behov. Pressbyrån har ett brett sortiment bestående av tidningar och magasin, snabbmat, smörgåsar, kaffe, konfektyr, frukt och dryck samt ett rikt utbud av tjänster som till exempel färdbevis, spel och lotter. Håll utkik på pressbyrån.se för att ta del av kampanjer och nyheter!

Kontakt:
Telefon: 046-12 67 77

Mer info:
Webb: pressbyran.se

10426547_10152990910166311_1406708906328689442_n

Hos oss på Nova Lund

Butiker

Nova är ett av södra Sveriges absolut mest populära köpcentrum, mycket på grund av sin lugna atmosfär och enkelhet. På Nova hittar du flera ledande varumärken som exempelvis AkademibokhandelnCarlingsChangeGina TricotHM, Hööks Hästsport, Håkanssons, KicksKvikLagerhausLexington, Lundbergs Handskar & Väskor, LykoMischief Jewellery, RitualsSynsam, Team Sportia.

Oavsett du bor i Lund, Malmö, Lomma, Bjärred, Södra Sandby, Dalby, Eslöv, Kävlinge, Hörby eller Burlöv är Nova ett självklart val för dig som älskar att shoppa. Vår rogivande atmosfär uppskattas av tusentals kunder varje dag. Välkommen till Nova!

Välkommen till Nova, destinationen för dig som uppskattar mode och inspiration. Vi har över 70 butiker fyllda med de senaste trenderna, de klassiska, sofistikerade plaggen och många vackra föremål som väcker habegär. Hos oss kan du shoppa kläder, skor, TV- och datorspel, litteratur, lyxig choklad och accessoarer, ta en fika eller bara äta en god lunch i vår vackra och ljusa miljö. Naturligtvis har vi även inredning, teknik, make-up och annat som underlättar och förgyller din vardag från yrkesliv till fritid.

Välkommen till Nova

Nova Lund
Företagsvägen 10
227 61 Lund

Öppettider

Måndag - fredag: 10 - 20
Lördag - söndag: 10 - 18