RAPIDE BROW & LASH BAR

Rapide Brow & Lash Bar har äntligen öppnat på Nova!

Rapide Brow & Lash Bar erbjuder ett unikt och lättillgängligt koncept med bryn- och fransbehandlingar som ger ett omedelbart resultat.
På Rapides bryn- och fransbarer kan du som kund ta del av skräddarsydda skönhetsupplevelser som utförs av professionellt utbildade stylister med trådning som specialitét.

Dessutom kompletterande brynprodukter från Rapide cosmetics för att  bibehålla och återskapa sitt resultat tills nästa besök.
Varmt välkommen till Rapide Brow & Lash Bar!

Bokning: https://book.rapidebrowlashbar.se/salon/calendar/lund 
Hemsida: https://www.rapidebrowlashbar.se/ 
E-post till brynbaren: novalund@rapideforbrows.se
Telefonnummer till brynbaren: 010-452 72 00

Hos oss på Nova Lund

Butiker

Nova är ett av södra Sveriges absolut mest populära köpcentrum, mycket på grund av sin lugna atmosfär och enkelhet. På Nova hittar du flera ledande varumärken som exempelvis AkademibokhandelnCarlingsChangeGina TricotHM, Hööks Hästsport, Håkanssons, KicksKvikLagerhausLexington, Lundbergs Handskar & Väskor, LykoMischief Jewellery, RitualsSynsam, Team Sportia.

Oavsett du bor i Lund, Malmö, Lomma, Bjärred, Södra Sandby, Dalby, Eslöv, Kävlinge, Hörby eller Burlöv är Nova ett självklart val för dig som älskar att shoppa. Vår rogivande atmosfär uppskattas av tusentals kunder varje dag. Välkommen till Nova!

Välkommen till Nova, destinationen för dig som uppskattar mode och inspiration. Vi har över 70 butiker fyllda med de senaste trenderna, de klassiska, sofistikerade plaggen och många vackra föremål som väcker habegär. Hos oss kan du shoppa kläder, skor, TV- och datorspel, litteratur, lyxig choklad och accessoarer, ta en fika eller bara äta en god lunch i vår vackra och ljusa miljö. Naturligtvis har vi även inredning, teknik, make-up och annat som underlättar och förgyller din vardag från yrkesliv till fritid.

Välkommen till Nova

Nova Lund
Företagsvägen 10
227 61 Lund

Öppettider

Måndag - fredag: 10 - 20
Lördag - söndag: 10 - 18