Teknikmagasinet

Teknikmagasinet på Nova

Teknikmagasinet är en nordisk butikskedja som säljer prylar i alla dess former. Vi säljer alltifrån sköna high-tech-produkter som smartphones och surfplattor till roliga gadgets och maskeradmasker. Sortimentet på över 5 000 prylar rymmer en unik blandning av spännande och prisvärda produkter inom teknik- och hobbyområdet. Vi har såväl kända märkesvaror som billigare alternativ.

Två gånger om året ger Teknikmagasinet ut en väl tilltagen produktkatalog som presenterar vårt aktuella sortiment. Katalogen trycks i över 2 miljoner exemplar varje år och läses av drygt 3 miljoner människor. Alla behöver ju teknik och prylar som underlättar vardagen! Kundservice och trygghet för konsumenten är hörnstenar i vår kedja. Det är även något som vi värnar om ska hålla absolut toppklass när du handlar hos oss. Teknikmagasinet har idag över 120 butiker i Sverige, Norge och Finland samt försäljning via nätbutik.

Vi hälsar dig varmt välkommen till vår butik på Nova!

11174751_875926549119954_4867619177354035251_o1-1024x698

 

 

Kontaktinfo:
Telefon: 010-705 33 88
Mail:823@teknikmagasinet.com
För mer information:
Webb: Teknikmagasinet

Hos oss på Nova Lund

Butiker

Nova är ett av södra Sveriges absolut mest populära köpcentrum, mycket på grund av sin lugna atmosfär och enkelhet. På Nova hittar du flera ledande varumärken som exempelvis AkademibokhandelnCamilla Malmströms, CarlingsChangeGina TricotHM, Hööks Hästsport, Håkanssons, KicksKvikLagerhausLexington, Lundbergs Handskar & Väskor, LykoMischief Jewellery, RitualsSynsam, Team Sportia.

Oavsett du bor i Lund, Malmö, Lomma, Bjärred, Södra Sandby, Dalby, Eslöv, Kävlinge, Hörby eller Burlöv är Nova ett självklart val för dig som älskar att shoppa. Vår rogivande atmosfär uppskattas av tusentals kunder varje dag. Välkommen till Nova!

Välkommen till Nova, destinationen för dig som uppskattar mode och inspiration. Vi har över 70 butiker fyllda med de senaste trenderna, de klassiska, sofistikerade plaggen och många vackra föremål som väcker habegär. Hos oss kan du shoppa kläder, skor, TV- och datorspel, litteratur, lyxig choklad och accessoarer, ta en fika eller bara äta en god lunch i vår vackra och ljusa miljö. Naturligtvis har vi även inredning, teknik, make-up och annat som underlättar och förgyller din vardag från yrkesliv till fritid.

Välkommen till Nova

Nova Lund
Företagsvägen 10
227 61 Lund

Öppettider

Måndag - fredag: 10 - 20
Lördag - söndag: 10 - 17