Facebook

GILLA OSS PÅ FACEBOOK.

Gilla oss på Facebook för att hålla dig uppdaterad kring vad som händer hos oss. På Novas Facebooksida får du information om aktuella nyheter, events och kampanjer, erbjudanden och tävlingar.

På Nova inspireras vi av färg, form, ny design, ny teknik – av känsla och uttryck. Vi inspireras också av historia – av hur dåtiden har skapat dagens design och dagens behov. Vi tror på en livsstil full av rörelse, energi och godhet. Det är så vi jobbar på Nova, tillsammans i engagemang  – med full passion för vår uppgift och vi tror att detta märks i våra sociala medier.

Imorgon, lördag den 16 december, besöker Tony Cronstam Akademibokhandeln här på Nova och signerar sin nya Snipp och Snopp-bok mellan kl. 12:00-17:00! 🎅

Varmt välkomna!
Vi ses!
... See MoreSee Less

Visa på Facebook

Årets julklapp? Varför välja?
Fram till och med julafton har vi Personlig Presentkortsförsäljning här på Nova! 🎅

Varmt välkommen!
Vi ses!
... See MoreSee Less

Visa på Facebook

Välkommen på Klubbdagar hos Kitch’n den 14-15 december!
Få 25% rabatt på alla varor med ord. priser, inkl. elprodukter. Erbjudandet gäller ej i Kitch'ns nätbutik.

Kitch’n hittar du här på Nova! 🎅
Varmt välkommen!
Vi ses!
... See MoreSee Less

Visa på Facebook

Välkommen på KLUBBDAGAR på Apoteket Hjärtat här på Nova 14-15 december! 🎅

Du får 25% rabatt när du handlar för minst 300kr och köper du valfri L300 Anti-Age Hyaluronic Renewal får du en Micellar Cleansing Water (skonsam makeupremover 100ml - ansiktsrengöring och ansiktsvatten i ett - till ett värde av cirka 39kr) på köpet!*

Och väl på plats i butiken får du inte missa deras TÄVLING! Handla produkter från L300 för minst 300kr och var med och tävla om en julklapp för honom och en för henne värda 500kr styck! Tävlingen pågår i butik mellan den 14-15 december och dragning av vinnare sker lördagen den 16 december då vinnarna blir uppringda!

LYCKA TILL!
Vi ses!

*Gäller för dig som är klubbmedlem. Gäller hela sortimentet förutom receptbelagda läkemedel, presentkort och Childhoods armband. Lokala avvikelser i sortimentet kan förekomma.
... See MoreSee Less

Visa på Facebook

VÄLKOMMEN PÅ JULKLAPPSKVÄLL! 🎅
Torsdagen den 14 december mellan 17:00-20:00!
Du får 20% rabatt när du handlar för 500kr!

Varmt välkommen till Lagerhaus!
Vi ses på Nova!
... See MoreSee Less

Visa på Facebook