Klubb Nova

VÄLKOMMEN TILL KLUBB NOVA. DIN KUNDKLUBB.

Nu är vi här igen – 365 dagar har passerat och vi kliver in i ett nytt år med förhoppningar om tolv nya och underbara kapitel. Hur sätter vi guldkant på vardagen, uppdaterar stilen och förnyar hemmet? Låt oss på Nova guida dig genom trenddjungeln för mode, inredning och skönhet.

Känner ni vårvindarna…eller åtminstone vårvibbarna? Trots att det bara är ett fåtal plusgrader ute gör vi oss redo för att påbörja vårt sökande efter den perfekta vårgarderoben.

Våren 2018 tar trenchcoaten steget från ikoniskt basplagg till ett oumbärligt måste. I dagens trendbild finns något för alla smaker. Du hittar trenchen i såväl transparenta som lackade material, lång eller kort, med eller utan slag. Perfekt för kommande vårvindar, inte sant?

Om du trodde att vi lämnat färgstarka plagg bakom oss vid årsskiftet så måste du tänka om. Det nya året blir minst lika färgglatt och här handlar det bara om att satsa på den färg du gillar bäst. Frågar vi de internationella modehusen stavas årets hetaste färg lavendel.

Mode och inredning brukar oftast gå hand i hand och 2018 är inget undantag. Färgrikedomen smittar omedelbart av sig på inredningen och bidar till ett sug efter poppig konst på våra väggar. Sätt ihop en tavelvägg eller låt endast en tavla sätta prägel på ditt favoritrum.

Om lavendel dominerar modevärlden så får rosa sätta tonen för hemmets ljuvliga sfär. Rosa kombineras bäst med rödbruna toner men den efterlängtade våren tillåter även aprikos och smutsgult som accentfärger.

Färgfesten forsätter även på skönhetssidan. Grafiskt gula, rosa och gröna ögonmakeuper skapar en starkt iögonfallande look. 80-tals vibbarna är tydliga och den glansiga backslicken gör comeback. Frisyren passar såväl till vardags som till fest och går enkelt att skapa genom att vattenkamma håret eller med hjälp av stylingprodukter som ger en perfekt ”wet look”.

Herrarna satsar på ett välvårdat, rent och återfuktat yttre. Under 2018 kommer det att handla om diskreta detaljer. Linjerna är rena, utan vildvuxna skäggstrån på kinderna eller halsen. Det här är alltså slutet för överdådiga skägg och frisyrer. Istället riktas all energi mot grundläggande vård av hud och hår.

Låt inspirationen gro, färgerna spraka och kreativiteten flöda.
Välkommen till 2018 och Nova!

 Lila bildgrupp: bok-akademibokhandeln, tröja-H&M, Anemin-Nova Flowers
Gul bildgrupp: Illustration-Gallerix, Make up Kicks, Pinterest inspo