Klubb Nova

 VÄLKOMMEN TILL KLUBB NOVA.

Hur sätter vi guldkant på vardagen, uppdaterar stilen och förnyar hemmet? Låt oss på Nova guida dig genom trenddjungeln för mode, inredning och skönhet.

Känner ni höstvindarna…eller åtminstone höstvibbarna? Nu när det bara är ett fåtal plusgrader ute gör vi oss redo för att påbörja vårt sökande efter den perfekta höstgarderoben. Om du trodde att vi lämnat färgstarka plagg bakom oss nu efter sommaren så måste du tänka om. Hösten blir minst lika färgglad och här handlar det bara om att satsa på den färg du gillar bäst. Frågar vi de internationella modehusen stavas årets hetaste färg lavendel.

Mode och inredning brukar oftast gå hand i hand och 2018 är inget undantag. Färgrikedomen smittar omedelbart av sig på inredningen och bidar till ett sug efter poppig konst på våra väggar. Sätt ihop en tavelvägg eller låt endast en tavla sätta prägel på ditt favoritrum. Om lavendel dominerar modevärlden så får rosa sätta tonen för hemmets ljuvliga sfär. Rosa kombineras bäst med rödbruna toner men den efterlängtade våren tillåter även aprikos och smutsgult som accentfärger.

Färgfesten forsätter även på skönhetssidan. Grafiskt gula, rosa och gröna ögonmakeuper skapar en starkt iögonfallande look. 80-tals vibbarna är tydliga och den glansiga backslicken gör comeback. Frisyren passar såväl till vardags som till fest och går enkelt att skapa genom att vattenkamma håret eller med hjälp av stylingprodukter som ger en perfekt ”wet look”.

Herrarna satsar på ett välvårdat, rent och återfuktat yttre. Under 2018 handlar det om diskreta detaljer. Linjerna är rena, utan vildvuxna skäggstrån på kinderna eller halsen. Det här är alltså slutet för överdådiga skägg och frisyrer. Istället riktas all energi mot grundläggande vård av hud och hår.

Låt inspirationen gro, färgerna spraka och kreativiteten flöda.
Välkommen till oss på Nova!

Gul bildgrupp: Illustration-Gallerix, Make up Kicks, Pinterest inspo