Nova Modell

NOVA MODELL ÄR ÖVER FÖR DENNA GÅNG

I samarbete med Sveriges ledande modellagentur MIKAs arrangerade Nova för elfte året i rad Nova Modell i aug-sep 2016. Nova Modell är en professionell modelltävling för dig som drömmer om att bli modell. Flera vinnare genom åren har gått vidare till professionella karriärer och yrkesliv som modeller. Nova Modell är en perfekt start och insyn i vad det innebär att arbeta som modell. Under Nova Modell möter finalisterna erfarna producenter, fotografer, modeller, stylister och makeupartister som tränar dem i alltifrån fotografering till koreografi. Projektet startar i en casting och avslutas med två professionella höstvisningar inför publik direkt på Nova.

Vinnarna koras efter höstvisningarna efter röster från Folket, MIKAs och Novas ledning. Vinnare i Nova Modell 2017 är Daniela Nikolic och William Norking. Vi ser fram emot att samarbeta med dessa talanger!

Om du eller någon du känner är intresserad av att följa med på resan Nova Modell, håll utkik framåt sommaren 2017 på hemsidan, Facebook och Instagram.