Klubb Nova

VÄLKOMMEN TILL KLUBB NOVA. DIN KUNDKLUBB.

 

Ett medlemskap. Tusen möjligheter.

Som medlem i vår kundklubb får du gratis utskick från oss. Vi kan inte låta bli.
Klubben är till för dig som är nyfiken på trender, som vill inspireras av mode och inredning eller få tips på stilar, produkter, nylanseringar eller Novas olika evenemang. Därför får du som medlem ta del av specifika erbjudanden och kampanjer i butikerna här på Nova före alla andra – och du får också personliga inbjudningar till våra olika event.

Klubb Nova är för alla åldrar – och stilar! – och under årets alla säsonger anpassar vi våra event och aktiviteter för att dessa ska kännas både lockande och aktuella. Vi tror på att känna passion för det vi gör och att låta specifika känslor genomsyra hela vårt arbete. Vi vill att du som vår kund tydligt ska känna vårt engagemang och vår värme – och aktivt välja Nova – och ett medlemskap i vår kundklubb.

Ni har väl inte missat vår VIP-kväll?

Torsdagen den 28 september kommer Skånebaserade Daniella Witte och Diadonna, Diana Dontsova, och föreläser om inspiration, om livsstil – och livsnjutning – och berättar om sina många spännande projekt som stylister och kreatörer.

Innan föreläsningen njuter vi av en stunds mingel tillsammans med tilltugg och svalkande dryck vid Food Courten på Nova. Alla medlemmar i Klubb Nova har fått en Inbjudan men det är begränsat antal platser – så vänta inte för länge med er anmälan!
Varmt välkommen!

#visespånova

Och du! Vi vill att ditt medlemskap ska kännas både frestande, exklusivt och givande – och tycker du istället att din inkorg svämmar över kan du enkelt avregistrera dig direkt i det senaste mailet från oss.