Novas kundklubb

VARMT VÄLKOMMEN TILL VÅR KUNDKLUBB

Välkommen till vår kundklubb på Nova! Vår klubb riktar sig till alla, från ungdomar upp till pensionär. Den är för dig som vill följa trender, inspireras av mode, inredning eller få stiltips. Den är också för dig som vill veta vilka nya produkter som finns på marknaden eller som vill ha tips kring livsstil, oavsett du älskar att fördjupa dig i litteratur eller att svettas i löparspåret.

Genom vår kundklubb får du information om produkter som finns på Nova, alltifrån de senaste kollektionerna till den bästsäljande krämen eller de smartaste produkterna för hemmet. Du får enkelt koll på vilka erbjudanden som är aktuella just nu, vilka kampanjer som rullar och vilka events som går av stapeln. Du får också ta del av specifika erbjudanden, bara för dig som är Nova-medlem.

Som medlem i vår kundklubb får du utskick från oss. Det kostar dig ingenting och du kan enkelt avregistrera dig direkt i mailet om du ångrar dig.

På Nova följer vi årets alla säsonger och anpassar events, aktiviteter och kampanjer efter väder, känslor och vanliga människors liv. Vi håller såväl familjeaktiviteter som modetävlingar för ungdomar i samarbete med agenturer. Under 2016 kommer vi att hålla aktiviteter för dig som är 50+, eller till och med har passerat den fantastiska pensionsåldern, där du får chansen att inspireras och utvecklas på dina villkor! I våra utskick får du självklart information om våra aktiviteter.

Vi brinner för människor så vår klubb är till för alla åldrar och stilar. Vi tror mer på mode som stil än som ett tvång och vi tror att det kommer att märkas i våra utskick. Stil har ingen ålder eller klass utan handlar om vem du är och framförallt om vem du vill vara. Vi tror att man genom att hitta sin egen stil och livsstil kommer närmare det liv man drömmer om.

Från underklädesbutiken, till klockmästaren och vidare till blomsterbutiken kan du känna engagemanget i våra väggar. På Nova tror vi på att känna passion för det vi gör. Vi tror att det genomsyrar vår kultur och att du känner av det som kund. Genom att bli medlem i vår kundklubb får du därför också tips från våra passionerade experter inom alltifrån mode, skönhet, hälsa, inredning till litteratur.

Nova är vår stjärna som vi lever med varje dag. Genom vår kundklubb hoppas vi att den ska lysa över dig också och tala till alla dina sinnen.