Personal Shoppers

HITTA DIN STIL.

Förutom att många butiker här på Nova erbjuder personal shopping har även vi som centrum länge haft aktiva personal shoppers. Novas egna personal shoppers heter Susanna Stankiewicz och Zlatko Nedanovski.

Medan Susanna arbetar med både kvinnor och män är Zlatko specialiserad på herrkläder, herrmode och accessoarer för män. En konsultation tillsammans med våra personal shoppers utformas helt efter behov och efterfrågan och anledningarna till en bokning kan vara många. Oavsett vilken garanterar vi att Susanna och Zlatko tar väl hand om dig, din respektive eller kanske den där vännen som känner att de behöver en uppdatering av sin stil eller en nystart i livet.
En nystart där utsidan samspelar med vad insidan vill förmedla.

Susanna och Zlatko har båda som mål att förhöja och uppgradera varje kunds stil genom att hitta den look som passar varje individuell person bäst. På ett lättsamt och enkelt sätt visar våra personal shoppers hur du kombinerar dina plagg i garderoben för fler outfits. Kostnadseffektivt och smart!
De ger tips om hur du skapar en välsittande garderob med få nyckelplagg, lär dig kombinera din look utifrån tillfälle och tillställning, vägleder i aktuella trender så att dessa passar just dina behov samt går igenom de klädmodeller, passformer och siluetter som är mest lämpliga för din figur. 

____________________________________________________________________________

En stilkonsultation innebär inte på något sätt ett shoppingtvång. Du väljer alltid själv om du vill inhandla någonting eller endast göra en provning. Bokningen styrs efter dina önskemål och de tankar som kommer fram under det samtal du har tillsammans med Novas personal shopper. Skillnaden mellan paketen är tiden för den personliga konsultationen samt tiden för provning och besök i butiker.

Lilla paketet: 90 min 1 300 kr – För dig som vill ha ett nytt sätt att tänka kring din stil och få enkla tips.

Mellanpaketet: 120 min 1 600 kr

Stora paketet: 150 min 1 900 kr – För dig som vill ha en komplett genomgång från topp till tå.

*Kostnad för eventuella klädinköp tillkommer.

____________________________________________________________________________

KONTAKTA NOVAS PERSONAL SHOPPERS:

Susanna Stankiewicz: susanna@agent-abc.com
Zlatko Nedanovski: zlatko@nedanovski.se