Personal Shopper

HITTA DIN EGEN STIL

På Nova har vi länge haft aktiva personal shoppers. De arbetar för att hjälpa dig att finna din personliga stil, en stil som du trivs med varje dag och som lyfter fram det bästa ur dig, oavsett jobb, fritid eller fest.

Novas personal shoppers heter Susanna Stankiewicz och Zlatko Nedanovski. Medan Susanna arbetar med både kvinnor och män är Zlatko specialiserad på herrkläder, herrmode och mansaccessoarer. Vi garanterar att Susanna och Zlatko tar väl hand om dig, din make eller kanske någon vän som du tycker behöver en uppdatering av sin stil eller en nystart i livet. En nystart där utsidan samspelar med vad insidan vill förmedla.

VEM BOKAR TID HOS EN PERSONAL SHOPPER OCH VARFÖR?
Orsaken till att man bokar en tid hos en personal shopper kan vara många. En del har kört fast i sin stil och känner att de ser likadana ut, oavsett tillfälle. Kanske tillhör de den grupp individer som köper och köper och äger tämligen många plagg men ändå aldrig känner sig nöjda. Garderoben framstår oinspirerande varje och plagg förblir oanvända månad efter månad.

En del står inför en förändring i livet, till exempel ett nytt jobb, och önskar en stil som matchar förändringen och stärker den utveckling de befinner sig i. En del bokar tid hos våra personal shoppers för sina anställda, som ett sätt att skapa en stark organisationskultur eller tryggare medarbetare. Med rätt stil för rätt jobb lyckas du enklare sätta fokus på den expertis och kunskap du vill förmedla eller de produkter och tjänster du vill sälja in. En del köper en stilkonsultation till sin mamma, bror eller väninna i födelsedagspresent eller som en nystart efter sjukdom eller en personlig kris. Vi har många som bokar en personal shopper för att utvecklas på flera sätt som människa. När vi är trygga på utsidan kan vi lättare förmedla vad vår insida vill säga och därmed prestera bättre!

Våra personal shoppers har som mål att förhöja och uppgradera varje kunds stil genom att hitta den look som passar varje individuell person bäst. På ett lättsamt och enkelt sätt visar våra personal shoppers hur du kan kombinera plagg i garderoben för fler outfits. Kostnadseffektivt och smart! De ger tips på plagg som förmedlar olika tankar till omgivningen, beroende på klientens önskemål, och de hjälper sina klienter att eliminera felköp. Konsultationen ger verktyg som klienten enkelt ska kunna använda året om för att skapa en snygg, välsittande och användbar garderob.

Vi håller på och uppdaterar vårt personal shopper-koncept. Presentation av Susanna och Zlatko kommer framöver! Tills dess går det utmärkt att skicka ett mail till Susanna och Zlatko för bokning eller bara frågor om tjänsterna och priserna. Se mailadresser nedan. 

HUVUDMOMENT UNDER EN STILKONSULTATION

* Hur du skapar en välsittande garderob med få nyckelplagg som ger många stylingkombinationer.

* Hur du skapar olika looker utifrån olika tillfällen och tillställningar. Lär dig att kombinera en hel look, från topp till tå. Vad kan du matcha med vad och varför? 

* En vägledning i aktuella trender utifrån dina behov, t.ex en modern arbetsgarderob anpassad utifrån just ditt yrke och din arbetsplats.

* En genomgång av klädmodeller, passformer och siluetter som är mest lämpliga för din figur. 

* Tips om färger /mönster som passar dig samt färger/mönster som du kanske bör undvika. 

PRISER
Våra personal shoppers arbetar utifrån olika prispaket. Lilla paketet är för dig som vill ha ett nytt sätt att tänka kring din stil och få enkla tips. Stora paketet är för dig som behöver en komplett genomgång från topp till tå. Kanske har du ett nytt jobb, kanske har du gått igenom en kris, behöver en nystart eller känslan av ett självförtroende som tar dig till nya höjder? Skillnaden mellan paketen är alltså tiden för den personliga konsultationen samt tiden för provning och besök i butiker.

En stilkonsultation innebär självklart inget shoppingtvång. Du väljer själv om du vill shoppa tillsammans med personal shoppern eller bara köra en provgenomgång. Önskar du möta upp vänner efter konsultationen och testa dina nya kunskaper på egen hand så går det självklart också bra. Bokningen styrs efter dina önskemål och de tankar som kommer fram under det samtal du och Novas personal shopper har i lugn och ro.

Lilla paketet: 90 min 1 300 kr

Mellanpaketet: 120 min 1 600 kr

Stora paketet: 150 min 1 900 kr

Kostnad för klädinköp tillkommer.

KONTAKTA NOVAS PERSONAL SHOPPERS

Personal Shopper Susanna Stankiewicz, damer och herrar: susanna@agent-abc.com
Personal Shopper Zlatko Nedanovski, herrar: zlatko@nedanovski.se

1328 Nova Lund 20_ 334b_liten