Information

Planera ditt besök hos oss

Det är viktigt för oss att du som kund känner dig trygg med att besöka oss i dessa tider. Vi har tider och dagar under veckan som det vanligtvis är färre besökare här och det kan därför vara en idé att utgå ifrån dem när du tänkt att du ska komma hit och handla. Det är oftast färre besökare hos oss på vardagar mellan kl. 10:00-12:00 samt kl. 18:00-20:00. Under helger har vi ofta fler besökare än på vardagar. Behöver du handla på helgen rekommenderar vi dig att handla mellan kl. 10:00-12:00. 

Många butiker här på Nova håller fortfarande följande öppettider:

Mån-fre 10:00-19:00, Lör-sön 10:00-17:00

Vi rekommenderar dig därför att alltid kika in på respektive BUTIKS SIDA här på hemsidan för aktuell information angående öppettider inför ditt besök hos oss! 

Under rådande situation varierar våra butikers öppettider. Det hjälper våra medarbetare att bemanna under en tid av hög frånvaro men också att minska kostnaderna när omsättningen tillfälligt är lägre. Vi gör alla vad vi kan för att vi, tillsammans, ska kunna gå ur den här krisen starkare. Det är viktigt att vi alla tar vårt ansvar och följer de riktlinjer vi fått - och samtidigt är det också viktigare än någonsin att handla och agera lokalt för att få behålla en levande stad även efter krisen. Så detta är en utav flera åtgärder vi nu gör för att Nova ska kunna vara en mötesplats - även i framtiden. 

Tillsammans ska vi bidra till att smittspridningen går ner I Anna & Josefine på Centrumledningen

Nova är öppet då vi är en allmän plats med samhällsviktiga funktioner såsom apotek och optiker - och därmed tillhandahåller vi också viktig service till våra kunder. Vi uppmanar alltid våra besökare och medarbetare att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer såsom att hålla avstånd till andra kunder och vår personal, tvätta händerna eller använda handsprit ofta, att stanna hemma vid minsta symtom och att vara uppmärksam på butikernas maxantal. Vi har sedan tidigare förstärkt våra städrutiner och desinficeringsmöjligheter. Vi har utökat avståndet mellan sittplatserna på vårt mattorg och vi håller vår lekyta stängd. 

Fler erbjudanden & event på Nova

#Hubben

19 juli, 2021
Erbjudande
Vill du testa ett nytt koncept, prova en fysisk lokal för din verksamhet eller kanske förstärka en kommande kampanj? Då tycker vi att du ska hyra #HUBBEN – vår färdiginredda butik på 55 kvm. Bara att flytta in!

Vi handlar åt dig!

15 juli, 2021
Erbjudande
Tisdag till torsdag varje vecka kan Zlatko hjälpa dig med alla dina inköp. Du hämtar bara upp dem! Tillsammans tar vi personlig shopping till en ny nivå! Helt gratis!

Sushi Yama

15 juli, 2021
Erbjudande
Studentrabatt
Den 22 juli öppnar Sushi Yama sin första restaurang i Skåne - hos oss på Nova! Varmt välkommen!

Byte av Presentkort

17 november, 2019
Erbjudande
Nu kan du byta ditt gamla mintgröna presentkort mot ett nytt svart!

Personlig Shopping på Lindex

5 augusti, 2019
Erbjudande
Camilla, Personal Shopper på Lindex här på Nova hjälper dig kostnadsfritt med nyttiga tips och tricks för hur du kan uppdatera din garderob!