Information

Butikernas varierande öppettider

Många butiker här på Nova håller fortfarande följande öppettider:

Mån-fre 10:00-19:00, Lör-sön 10:00-17:00

Vi rekommenderar dig därför att alltid kika in på respektive BUTIKS SIDA här på hemsidan för aktuell information angående öppettider inför ditt besök hos oss! 

***

Under rådande situation varierar våra butikers öppettider. Det hjälper våra medarbetare att bemanna under en tid av hög frånvaro men också att minska kostnaderna när omsättningen tillfälligt är lägre. Vi gör alla vad vi kan för att vi, tillsammans, ska kunna gå ur den här krisen starkare. Det är viktigt att vi alla tar vårt ansvar och följer de riktlinjer vi fått - och samtidigt är det också viktigare än någonsin att handla och agera lokalt för att få behålla en levande stad även efter krisen. Så detta är en utav flera åtgärder vi nu gör för att Nova ska kunna vara en mötesplats - även i framtiden. 

Tillsammans ska vi bidra till att smittspridningen går ner!

Fler erbjudanden & event på Nova

Personlig och säker shopping

10 november, 2020
Erbjudande
Nu kan vi erbjuda ett säkert shoppande för dig på Nova utan att du behöver besöka gallerian. Vi tar personlig shopping till nästa steg!

Byte av Presentkort

17 november, 2019
Erbjudande
Nu kan du byta ditt gamla mintgröna presentkort mot ett nytt svart!

Suit & Style Service

16 november, 2019
Erbjudande
BROTHERS Suit & Style Service är tjänsten för dig som vill boka personlig kostym- och stilrådgivning. En kostnadsfri tjänst med det där lilla extra för dig som bryr dig om detaljerna.

Personlig Shopping på Lindex

5 augusti, 2019
Erbjudande
Camilla, Personal Shopper på Lindex här på Nova hjälper dig kostnadsfritt med nyttiga tips och tricks för hur du kan uppdatera din garderob!