Glitter på Nova

Glitter på Nova

Kontaktuppgifter

046-21 15 418

Mer info

glitter.se

Presentkort

Butiksinfo

ÖPPET: MÅNDAG-FREDAG 10:00-19:00, LÖRDAG-SÖNDAG 10:00-17:00

GLITTER välkomnar dig till en inspirerande shoppingupplevelse av prisvärda smycken och accessoarer. Här hittar du ett brett sortiment av smycken i äkta silver, bijouterier, väskor och färgglada håraccessoarer som passar alla tillfällen. Hos GLITTER kommer du finna inspiration och få hjälp och tips av vår kunniga personal för att på bästa sätt hitta det du söker efter. 

GLITTER har idag 50 butiker runt om i landet och en online-butik som varje vecka uppdateras med spännande nyheter. Varmt välkommen in till butiken här på Nova och upptäck vårt utbud av klassiska och säsongens senaste trender inom örhängen, ringar, halsband, väskor, håraccessoarer och mycket mer! Och hinner du du inte kika förbi butiken så är du välkommen att shoppa online på Glitter.se 

Visa karta över Nova

Erbjudanden & Event på Nova

Jordgubbar på Nova

Jordgubbsförsäljning på Nova

10 juni, 2021
Erbjudande
Välkommen till boden mellan Entré 1 och 2. Öppet varje dag från kl. 11:00 (och öppet så länge det finns gubbar att sälja). Glad Sommar!
Personalg shopping på Nova

Personlig och säker shopping

10 november, 2020
Erbjudande
Nu kan vi erbjuda ett säkert shoppande för dig på Nova utan att du behöver besöka gallerian. Vi tar personlig shopping till nästa steg!