#HUBBEN

 

Kontakta Anna Käll på 

anna@novalund.se

så berättar hon mer om konceptet

Erbjudande

 

... byter lokal och delar på sig!

Snart kommer du att kunna välja mellan att hyra Lilla eller Stora #HUBBEN hos oss! Håll utkik här på hemsidan eller maila anna@novalund.se om du redan nu är nyfiken på att veta mer! Vi ses! 


Vill du testa ett nytt koncept, prova en fysisk lokal för din verksamhet eller kanske förstärka en kommande kampanj? Då tycker vi att du ska hyra #HUBBEN – vår nyckelfärdiga butik på 55 kvm: helt färdiginredd (med lager och personalutrymme) och redo att användas redan från dag ett. Den väntar bara på dina produkter! Korttidsavtal gäller: från ett par dagar eller en vecka till max nio månader och i hyran ingår allt du behöver* inkl. marknadsföring på Novas hemsida och i våra sociala kanaler (*kassasystem fixar du själv).

Eller vill du kanske hyra någon annan av våra tillfälliga event eller popup-ytor?

Nova har ett par populära eventytor i olika storlekar inne i centret och det finns även möjlighet att hyra yta ute på parkeringen. Du kan läsa mer under Popup & Event och du är alltid varmt välkommen att höra av dig om du är intresserad av att höra mer om möjligheterna att synas på Nova!

Hubben på Nova
Visa karta över Nova

Erbjudanden & Event på Nova

Padel på Nova

World of Padel på Nova

28 oktober, 2021
Erbjudande
Information
Nu kan du spela padel hos oss här på Nova! Öppet alla dagar 00:00-24:00 och just nu bokar du till öppningspris!
Tre personer poserar framför nova kasse

Personlig Shopping på Lindex

5 augusti, 2019
Erbjudande
Camilla, Personal Shopper på Lindex här på Nova hjälper dig kostnadsfritt med nyttiga tips och tricks för hur du kan uppdatera din garderob!