Indiska på Nova

Indiska på Nova

Kontaktuppgifter

046-21 18 008

Mer info

indiska.com/se

Presentkort

Studentrabatt

Butiksinfo

INDISKA är ett svenskt familjeföretag, som har funnits i mer än 110 år. Vi säljer mode, inredning och accessoarer med en modern och unik prägel i våra 100 butiker i Sverige, Norge, Finland och Tyskland, samt i vår shop online.

INDISKAs affärsidé är att sälja en unik mix av mode och inredning med inspiration från Indien. Vi vill förmedla vår passion för Indien och landets hantverk, färger och material.

Modet, inredningen och accessoarerna som vi säljer är av egen design. Vår egen stil, Bohemian Modern, utstrålar färger, mönster och energi. Vi vill ge våra kunder möjligheten att se ut som de känner sig inuti och kunna inreda sina hem likadant. 

INDISKA arbetar mycket med socialt ansvarstagande och miljöarbete. Vårt engagemang går tillbaka ända till 60-talet. För att läsa mer om vårt ansvarstagande, besök We fight for change.

WE-FIGHT-LOADER

Facebook: INDISKA
Instagram: Indiskaofficial

INDISKA erbjuder STUDENTRABATT - 10% rabatt på ordinarie pris (gäller mot uppvisande av giltigt studentkort). 

Visa karta över Nova

Erbjudanden & Event på Nova

Suit & Style Service

16 november, 2019
Erbjudande
BROTHERS Suit & Style Service är tjänsten för dig som vill boka personlig kostym- och stilrådgivning. En kostnadsfri tjänst med det där lilla extra för dig som bryr dig om detaljerna.
Joy på Nova

Personlig Shopping på Joy

15 november, 2019
Erbjudande
Boka en personlig kostnadsfri styling hos JOY. Våra stylister hjälper dig att hitta hem till ditt vackraste jag!