Novas digitala julkalender – 24 fantastiska luckor hela vägen fram till julafton.

 

Varje dag från den 1:a till den 24:e december öppnar vi en ny digital lucka i vår julkalender. Klicka nedan för att komma till vår digitala julkalender.

Till Novas julkalender!

I Novas digitala julkalender öppnar du dagens lucka fram till julafton och tävlar om massor med fina priser. I varje lucka hittar du dagens quiz och där du svarar på en fråga och samlar poäng ända fram till finalquizet, som är på julafton. Dessutom får du massor av spännande erbjudanden och inspiration bakom luckorna. Med nya tävlingsfrågor varje dag är julkalendern full av överraskningar. Du kan hoppa in och tävla när du vill mellan den 1-24 december.

Nova meddelar alla vinnare när julkalendern är avslutad och sista luckan öppnad. Den som svarar snabbast på quizet i dagens lucka blir kontaktad av centrumledningen och kommer till Nova för att hämta ut sin vinst. Legitimation måste medtas och alla vinnare godkänner att synas med namn och bild i Novas sociala medier och digitala kanaler. Eventuell vinstskatt bekostas av vinnaren. Samma person och registrerad e-post adress kan max vinna en lucka.