Lagerhaus på Nova

Lagerhaus på Nova

Kontaktuppgifter

046-59 03 191

Mer info

lagerhaus.se

Presentkort

Butiksinfo

Inredningskedjan LAGERHAUS har ett brett utbud av prisvärda och praktiska accessoarer, från snygga kökshanddukar och trendig belysning till fantastiska vykort och finurliga godispaket.

Den första LAGERHAUS-butiken öppnades i Göteborg 1996. Idag har företaget butiker i Sverige, Norge och Japan samt en växande nordisk e-handel. Funktion, form, färg och material utgör byggstenarna i Lagerhaus kollektioner. Du kan enkelt finna en vit basservis men också de senaste inredningsdetaljerna och alldeles perfekta presenter, oavsett det gäller något stort eller bara en vän som behöver lite uppmuntran. Designen är unik och med LAGERHAUS produkter förnyar du enkelt hemmet eller finner den där lilla extra detaljen som ger en personlig känsla. Du finner garanterat något vackert, tänkvärt, användbart och mysigt att ta med från LAGERHAUS!

LAGERHAUS arbetar aktivt med att ta fram hållbara produkter. Produkter som tar extra hänsyn till människa och miljö, såsom återvunnen textil eller miljömärkt tvål. Jakten på hållbara material är en viktig del i designarbetet. På Nova ligger LAGERHAUS vid entré 3.

Du är varmt välkommen in!

Visa karta över Nova

Erbjudanden & Event på Nova

Suit & Style Service

16 november, 2019
Erbjudande
BROTHERS Suit & Style Service är tjänsten för dig som vill boka personlig kostym- och stilrådgivning. En kostnadsfri tjänst med det där lilla extra för dig som bryr dig om detaljerna.
Joy på Nova

Personlig Shopping på Joy

15 november, 2019
Erbjudande
Boka en personlig kostnadsfri styling hos JOY. Våra stylister hjälper dig att hitta hem till ditt vackraste jag!