Ekologisk Linne

Hos Marty finns den perfekta ekologiska linneskjortan. Med sin tidlösa design och hållbara material är den ett måste för den medvetna och stilmedvetna konsumenten. 

...

Återvunnen Plast

Resväska från Lundbergs Handskar & Väskor är tillverkad av återvunnet plast. Skalet består av återvunnet förpackningsmaterial och insidan av återvunna PET-flaskor.

...

Återvunnen Polyester

Hos Hemtex finner du denna mysiga morgonrock tillverkad av återvunnen polyester. Med sitt mjuka material och hållbara tillverkningsprocess är den ett perfekt val för både komfort och miljöhänsyn.

Lyocell

Upptäck den perfekta trenchcoaten och andra produkter tillverkade av lyocell hos Lexington. Med sin miljövänliga och högkvalitativa design är dessa plagg både stilfulla och ansvarsfulla. 

...

Återvunnen Polyamid

Njut av sommaren i stil med H&M:s badbyxor tillverkade av återvunnen polyamid. Dessa badbyxor är inte bara trendiga och bekväma, utan också ett miljövänligt val.

...

Tencel Lyocell

Utforska den fantastiska klänningen i Tencel Lyocell hos Priceless. Med sin mjuka och smickrande passform är denna klänning perfekt för alla tillfällen. Tencel Lyocell är inte bara skonsamt mot din hud utan också mot planeten, vilket gör denna klänning till ett både stilfullt och hållbart val.

...

Återvunnen Ull

Marty erbjuder Herr Kvaja i återvunnen ull, en stilfull och hållbar kavaj som passar för alla tillfällen. Tillverkad med omsorg om både kvalitet och miljö, är den utmärkt val för den medvetna mannen.