MarQet på Nova

MQ på Nova

Kontaktuppgifter

046-18 91 50

Mer info

mq.se

Personal Shopper

Presentkort

Butiksinfo: MQ blir MarQet

ÖPPET: MÅNDAG-FREDAG 11:00-18:00, LÖRDAG-SÖNDAG 11:00-16:00

MQ har alltid varit till för människor i arbetslivet. Så när vår relation till arbetslivet förändras, förändras även MQ. MQ blir MarQet, Sveriges största konceptbutiks-kedja, med ett föränderligt sortiment av varumärken, produkter och tjänster och en progressiv attityd till mode, design och konsumtion.

På MarQet hittar du fortfarande Dobber, Bläck, Bondelid, Visual Clothing Project och Stockh lm, men också nytt, second hand, ekologiskt, kläder att hyra, skräddare, släpp i begränsad upplaga och arbetsplatser för frilansare i vissa butiker. MarQet finns till för dig i det moderna arbetslivet. Välkommen!

Personal Shoppers på MarQet: 

Den perfekta garderoben är inom räckhåll.
Våra personal shoppers finns där för att guida dig längs vägen, och att boka en tid är helt gratis.

När du bokar din tid får du berätta lite om dig och din stil. Vad du gillar och inte gillar, vilka plagg som finns i din garderob redan nu och vad du skulle vilja se där i framtiden. Inför ditt besök sätter vi ihop looks till dig som du får välja bland och prova. Gillar du det, får det kanske följa med dig hem, men det finns ingen press på att shoppa. Vi vill att du ska få med dig stiltips och inspiration från oss!

Boka här! https://www.bokadirekt.se/places/mq-lund-nova-19156

Visa karta över Nova

Erbjudanden & Event på Nova

Vår på Nova

Tillfällig justering av öppettider

19 november, 2019
Event
Fr.o.m. torsdagen den 19 mars

Suit & Style Service

16 november, 2019
Erbjudande
BROTHERS Suit & Style Service är tjänsten för dig som vill boka personlig kostym- och stilrådgivning. En kostnadsfri tjänst med det där lilla extra för dig som bryr dig om detaljerna.