Information

Vi söker Destination- & Property Manager!

Nova skylt

Då nuvarande centrumchef går vidare till nya uppdrag efter fem år så söker vi nu en ny kollega till Nova. Samtidigt utökas rollen med ett större ansvar - och som Destination- and Property Manager är du fullt ut kommersiellt ansvarig för verksamhet och fastigheter på Nova. Du ansvarar för att operationalisera strategin och du vill och vågar driva en transformering av köpcentrumupplevelsen samt vara en drivande kraft i Lunds och Skånes handel. Ditt mål är att göra Nova till hela Skånes angelägenhet. Som spindeln i nätet gentemot hyresgäster, kommun och lokalt näringsliv är du Novas ansikte utåt - och den som skapar goda och hållbara relationer. 

Uppdraget

I rollen som Destination- and Property Manager (DPM) är du i framkant av handelns utveckling. Den fysiska handeln och köpcentrum står inför nya förutsättningar och en transformation där de som vågar förändra och utveckla sig, kommer lyckas och stärka sin position. 

Det finns spännande planer framåt för utveckling och utvidgning av köpcentrumet och som DPM är du den lokala kraften som driver utvecklingen av köpcentrumet och blir en viktig aktör i Lunds näringsliv. Förutom att utveckla Nova handlar det om att, i nära dialog med stadsutveckling och kommun samt lokala nätverk, påverka handeln i Lund i positiv riktning. 

I rollen ingår att locka och skapa ett ökande antal kunder och besöksanledningar samt att bidra till en entusiasmerande och än mer professionell miljö för organisationen på plats - och framförallt för köpcentrumets hyresgäster och dess personal. Du kommer att aktivt arbeta för att förbättra konceptet och varumärket Nova, maximera antalet besökare och öka omsättningen. Och som Destination- & Property Manager leder du ett team bestående av: Property Management, Financial Management & Reporting, Leasing samt Marketing

I dina arbetsuppgifter ingår (att): 

 • Leda arbetet med att transformera Nova till vad ett köpcentrum är i framtiden
 • Leda arbetet med en ny övergripande strategi, inklusive leasingstrategi, leasingkriterier och marknadsstrategi
 • Driva utvecklingen av en ny affärsplan samt att implementera densamma
 • Budget och resultatansvar. Fullt ut kommersiellt ansvarig
 • Ansvara för- och driva projekt initierade i affärsplanen
 • Ansvara för driften av fastigheten - både fastighet och den ekonomiska förvaltningen
 • Ansvar för hela processen att etablera fastigheten och dess verksamhet som ett besöksmål
 • Utveckla en strategi, planera för och vara drivande i samarbetet med staden och fruktbart samverka med handelsföreningar, kommun och andra intressenter
 • Utveckla en långsiktig marknadsföringsstrategi samt verkställa marknadsföringen av destinationen
 • Leda fastighetsorganisation och i förekommande fall även projektorganisation

 

Kvalifikationer

Vi söker en Destination- and Property Manager som har dokumenterad erfarenhet och kunskap i (att):

 • Strategisk och långsiktig utveckling av verksamheter
 • Utveckla väl underbyggda affärsplaner/verksamhetsplaner
 • Leda bygg- och/eller utbyggnadsprocesser
 • Ha ledande befattning inom turism/besöksnäring
 • Ha ledande befattning i politiskt styrd organisation
 • Ekonomisk (redovisning och finansiering) - Universitetsutbildning el. motsvarande
 • Marknadsföringsutbildning
 • Strategiskt arbete i marknadsföringsfrågor
 • Leda alt. projektleda branschorganisationer eller branschgrupperingar

 

Arbetsgivare är A FEW som förvaltar Nova på uppdrag av fastighetsägaren Nuveen - och du blir en viktig del i A FEWs team. Placeringen är på Nova i Lund och tjänsten är tillsvidare med 6 månaders provanställning. 

Välkommen att skicka din ansökan senast den 5 mars 2021 - till markus@afew.se Intervjuer sker löpande och påbörjas innan sista ansökningsdag. För frågor och/eller ansökan med personligt brev samt CV kontakta Markus Eriksson, A FEW AB, på 070-518 04 73 eller på ovan angivna emailadress. 

Om A FEW

A FEW är en strategisk rådgivare och en trygg partner till företag i utveckling. Vi skapar kommersiella affärsmöjligheter från idé till genomförande - och har under 20 år undersökt och utforskat vad som driver försäljning i konsumentföretag. Våra uppdragsgivare är företag med, i grunden bra produkter, som har ambitionen att växa, ta sig till nästa nivå och sticka ut som upplevelseaktör och öka bolagets konkurrenskraft. 

Fler erbjudanden & event på Nova

Personlig och säker shopping

10 november, 2020
Erbjudande
Nu kan vi erbjuda ett säkert shoppande för dig på Nova utan att du behöver besöka gallerian. Vi tar personlig shopping till nästa steg!

Byte av Presentkort

17 november, 2019
Erbjudande
Nu kan du byta ditt gamla mintgröna presentkort mot ett nytt svart!

Suit & Style Service

16 november, 2019
Erbjudande
BROTHERS Suit & Style Service är tjänsten för dig som vill boka personlig kostym- och stilrådgivning. En kostnadsfri tjänst med det där lilla extra för dig som bryr dig om detaljerna.

Personlig Shopping på Lindex

5 augusti, 2019
Erbjudande
Camilla, Personal Shopper på Lindex här på Nova hjälper dig kostnadsfritt med nyttiga tips och tricks för hur du kan uppdatera din garderob!