...

...

 

KALLA DAGAR KRÄVER VARMA (OCH SNYGGA) STEG!

Sväng inom Scorett här på Nova och upptäck det bästa urvalet av vinterskor. Från stilsäkra boots till praktiska snöstövlar – vi har allt för att hålla dina fötter både varma och snygga i vinterkylan.

 

BOOSTA VINTERN!

Ge din kropp den extra boost den behöver för att tackla vintern med energi och välmående! Hos Life här på Nova hittar du ett brett urval av högkvalitativa vitaminer som ger dig det stöd du behöver. Vitaminer är små men kraftfulla hjältar som vi behöver för att må bra. Denna vinter är det extra viktigt att se till att din kropp är rustad med rätt näringsämnen, välkommen in för en välbehövlig boost!

 

VI LADDAR INFÖR ÅRETS FATTIGASTE DAG

 

Det är dags att ge plånboken en paus och hitta grymma fynd hos Normal! Här hittar du prisvärda favoriter som gör årets fattigaste dag både rolig och ekonomiskt smart. Utforska Normals breda utbud av prisvärda produkter och ge dig själv och plånboken en välförtjänt paus!

 

KICKSTARTA DAGEN MED EN SMOOTHIE

 

Hos Naked Juice Bar väntar en smakexplosion av hälsosamma och läckra smoothies som ger dig den perfekta starten på dagen! Oavsett om du föredrar en fruktig boost eller en grön energikick, har Naked Juice bar något för varje smaklök. Och som om det inte vore nog - den 2 februari är det Smoothiens dag! Varför inte fira med oss genom att njuta av en extra god och näringsrik smoothie? Välkommen inom Nova!

 

SPANA IN VARMA OCH SKÖNA PLÄDAR


Vintern är här, och en pläd (eller två) är precis det du behöver för ultimat mysfaktor! Oavsett om du vill förnya ditt hem, värma upp dina kalla fötter eller bara ha en filt att mysa under under kvällshänget i soffan, så har Jysk det du söker. Välkommen inom Nova!