Erbjudande

Personlig och säker shopping

Personalg shopping på Nova

Under de nya allmänna restriktionerna kan vi nu hjälpa till med alla dina inköp här på Nova - en tjänst som vi erbjuder tillsammans med vår Personal Shopper Zlatko!

Zlatko finns på plats för att hjälpa dig varje tisdag till torsdag mellan kl. 11:00-16:00

Hur funkar det då?

Du kontaktar Zlatko via telefon för det du behöver hjälp med att handla och ni löser därefter dina behov tillsammans. Säg till exempel att du behöver ett par Tretorn gummistövlar i storlek 32 och ett nytt tangentbord till hemmakontoret så hjälper han dig. Eller om du bara vill ha fem stycken Kebabtallrikar med mild sås levererade till Entré 1 kl. 12:00. Det går att ordna. 

Ring Zlatko på mobil: 070-631 33 16 och berätta vilka varor du behöver och till vilken tidpunkt. Tillsammans kommer ni sedan överens om detaljerna. I och med att det inte går att se aktuellt sortiment i våra butiker här på hemsidan (eller lagersaldo) gällande de varor du efterfrågar så kontrollerar Zlatko detta med butiken under ert samtal. Om du exemplevis behöver en vit t-shirt i storlek Medium, under 200kr, så kollar Zlatko vart på Nova denna finns och hjälper dig med ditt köp. 

Betalning och upphämtning då?

Zlatko handlar alla varor och du swishar honom. Upphämtning av inköpta varor sker sedan utanför någon av Novas fyra Entréer. Du och Zlatko bestämmer tillsammans i vilken ni ses. Själva tjänsten är gratis.

Varmt välkommen att höra av dig! I #tahandomvarandra

Fler erbjudanden & event på Nova

Handla på Nova. Lite på håll sådär

24 november, 2020
Erbjudande
Många av våra butiker har hittat nya sätt att möta sina kunder på och erbjuder olika lösningar för dig som vill handla hos oss på Nova – men på avstånd!

Planera ditt besök hos oss

3 november, 2020
Erbjudande
För en tryggare upplevelse hos oss! Planera ditt besök och kom till Nova under tider då vi vanligtvis har färre besökare - eller handla hos oss lite på avstånd sådär!

Byte av Presentkort

17 november, 2019
Erbjudande
Nu kan du byta ditt gamla mintgröna presentkort mot ett nytt svart!

Suit & Style Service

16 november, 2019
Erbjudande
BROTHERS Suit & Style Service är tjänsten för dig som vill boka personlig kostym- och stilrådgivning. En kostnadsfri tjänst med det där lilla extra för dig som bryr dig om detaljerna.

Personlig Shopping på Lindex

5 augusti, 2019
Erbjudande
Camilla, Personal Shopper på Lindex här på Nova hjälper dig kostnadsfritt med nyttiga tips och tricks för hur du kan uppdatera din garderob!