Erbjudande

Student

Personlig Shopping på MarQet

Personlig shopping på MQ

Den perfekta garderoben är inom räckhåll.

Våra personal shoppers finns där för att guida dig längs vägen och att boka en tid är helt gratis. När du bokar din tid får du berätta lite om dig och din stil. Vad du gillar och inte gillar, vilka plagg som finns i din garderob redan nu och vad du skulle vilja se där i framtiden.

Inför ditt besök sätter vi ihop looks till dig som du får välja bland och prova. Gillar du det, får det kanske följa med dig hem, men det finns ingen press på att shoppa. Vi vill att du ska få med dig stiltips och inspiration från oss!

Klicka här för att boka!

Fler erbjudanden & event på Nova

Tillfällig justering av öppettider

19 november, 2019
Event
Fr.o.m. torsdagen den 19 mars

Suit & Style Service

16 november, 2019
Erbjudande
BROTHERS Suit & Style Service är tjänsten för dig som vill boka personlig kostym- och stilrådgivning. En kostnadsfri tjänst med det där lilla extra för dig som bryr dig om detaljerna.

Inspirerande event hos Change

10 november, 2019
Erbjudande
CHANGE här på Nova bjuder in till inspirerande event med mingel och extra fina erbjudanden! Samla dina väninnor, kollegor och familjemedlemmar till en fantastisk värld av underkläder!

Personlig Shopping på Lindex

5 augusti, 2019
Erbjudande
Camilla, Personal Shopper på Lindex här på Nova hjälper dig kostnadsfritt med nyttiga tips och tricks för hur du kan uppdatera din garderob!