Personlig Shopping på Nova

Unna dig en nystart där utsidan samspelar med vad insidan vill förmedla!

 

Zlatko Nedanovski

Vår microinfluencer Zlatko, med över 17 000 följare på Instagram, har förutom över 800 timmars erfarenhet från Tillskärarlinjen i Lund innefattande bland annat mönsterkonstruktion, skrädderi, kreativ design och materialkunskap - också erfarenhet från kostymavdelningen på SVT Malmö. Du har kanske hört honom prata mode/trender som stilexpert i P4 Malmöhus - eller läst hans blogg om mode i Skånska Dagbladet?

Du når Zlatko på mailadress:zlatko@nedanovski.com 
- eller via hans Instagram: @Bynedanovski

"Sedan 2017 har jag jobbat med personlig shopping på Nova och en konsultation tillsammans med mig utformas helt efter behov och efterfrågan och anledningarna till en sådan bokning kan vara många. Oavsett vilken så garanterar jag att du, din respektive eller vän blir väl omhändertagen.

Jag har som mål att förhöja och uppdatera varje kunds stil genom att hitta den look som passar individen bäst - och på ett lättsamt och enkelt sätt visar jag dig hur du kombinerar dina plagg i garderoben på en mängd olika sätt. Kostnadseffektivt, hållbart och smart! Du får tips om hur du skapar en välsittande garderob med få nyckelplagg, lär dig kombinera din look utifrån tillfälle och tillställning och vägledning i aktuella trender så att dessa kan anpassas efter dina specifika behov - samt en genomgång av de klädmodeller, passformer och siluetter som är mest lämpliga för just din figur!"

Jag skräddarsyr konsultationen efter dig

En stilkonsultation innebär inte på något sätt ett shoppingtvång. Du väljer alltid själv om du vill inhandla någonting eller endast göra en provning. Bokningen styrs helt efter dina önskemål och de tankar som kommer fram under det samtal du har tillsammans med mig. Skillnaden mellan paketen är tiden för den personliga konsultationen - samt tiden för provning och besök i butiker.

  • NOVA paketet: Köp vårt presentkort för 2500kr så bjuder vi på en stilkonsultation motsvarande det lilla paketet (värde 1300kr). Du mailar Zlatko, bestämmer tid för konsultationen och tar med dig presentkortet när du kommer! En klockren present - antingen till dig själv eller någon du vill skämma bort lite extra
  • Lilla paketet: ca 1,5 timme 1300kr. För dig som vill ha ett nytt sätt att tänka kring din stil och samtidigt få användbara tips!
  • Stora paketet: ca 3 timmar 1900kr. För dig som vill ha en komplett genomgång; från topp till tå!

*Kostnad för eventuella klädinköp tillkommer.