Personlig Shopping på Nova

Personlig och säker shopping på Nova

Unna dig en nystart där utsidan samspelar med vad insidan vill förmedla!

Förutom ett par av butikerna här på Nova så har även vi som centrum länge arbetat med egna Personal Shoppers. En konsultation tillsammans med våran Personal Shoppers Zlatko utformas helt efter behov och efterfrågan och anledningarna till en bokning kan vara många. Oavsett vilken garanterar vi att Zlatko tar väl hand om dig, din respektive eller kanske den där vännen som känner att de behöver en uppdatering av sin stil eller en nystart i livet..

Zlatko har som mål att förhöja och uppgradera varje kunds stil genom att hitta den look som passar varje individuell person bäst. På ett lättsamt och enkelt sätt visar våra Personal Shoppers hur du kombinerar dina plagg i garderoben för fler outfits. Kostnadseffektivt och smart! Du får tips om hur du skapar en välsittande garderob med få nyckelplagg, lär dig kombinera din look utifrån tillfälle och tillställning, vägledning i aktuella trender så att dessa passar just dina behov samt en genomgång av de klädmodeller, passformer och siluetter som är mest lämpliga för din figur.

Zlatko Nedanovski

Vår microinfluencer Zlatko, med över 16 000 följare på Instagram, har förutom över 800 timmars erfarenhet från Tillskärarlinjen i Lund innefattande bland annat mönsterkonstruktion, skrädderi, kreativ design och materialkunskap - också erfarenhet från kostymavdelningen på SVT Malmö. Du har kanske hört honom prata mode/trender som stilexpert i P4 Malmöhus - eller läst hans blogg om herrmode i Skånska Dagbladet?

Du når Zlatko på mailadress:zlatko@nedanovski.se
- eller via hans Instagram: @Bynedanovski

Våra olika paket

En stilkonsultation innebär inte på något sätt ett shoppingtvång. Du väljer alltid själv om du vill inhandla någonting eller endast göra en provning. Bokningen styrs helt efter dina önskemål och de tankar som kommer fram under det samtal du har tillsammans med Novas Personal Shopper. Skillnaden mellan paketen är tiden för den personliga konsultationen - samt tiden för provning och besök i butiker.

  • Lilla paketet: ca 1,5 timme 1300kr - För dig som vill ha ett nytt sätt att tänka kring din stil och samtidigt få användbara tips!
  • Stora paketet: ca 3 timmar 1900kr - För dig som vill ha en komplett genomgång; från topp till tå!

*Kostnad för eventuella klädinköp tillkommer.