Personlig Shopping på Nova

Flera nova presentpåse

Under de nya, allmänna restriktionerna kan vi nu hjälpa till med alla dina inköp här på Nova - en tjänst som vi erbjuder tillsammans med vår Personal Shopper Zlatko! Zlatko finns på plats för att hjälpa dig varje tisdag till torsdag mellan kl. 11:00-16:00

Hur funkar det? Du kontaktar Zlatko via telefon för det du behöver hjälp med att handla och ni löser därefter dina behov tillsammans. Säg till exempel att du behöver ett par Tretorn gummistövlar i storlek 32 och ett nytt tangentbord till hemmakontoret så hjälper han dig. Eller om du bara vill ha fem stycken Kebabtallrikar med mild sås levererade till Entré 1 kl. 12:00. Det går att ordna. 

Ring Zlatko på mobil: 070-631 33 16 och berätta vilka varor du behöver och till vilken tidpunkt. Tillsammans kommer ni sedan överens om detaljerna. I och med att det inte går att se aktuellt sortiment i våra butiker här på hemsidan (eller lagersaldo) gällande de varor du efterfrågar så kontrollerar Zlatko detta med butiken under ert samtal. Om du exemplevis behöver en vit t-shirt i storlek Medium, under 200kr, så kollar Zlatko vart på Nova denna finns och hjälper dig med ditt köp. 

Betalning och upphämtning? Zlatko handlar alla varor och du swishar honom. Upphämtning av inköpta varor sker sedan utanför någon av Novas fyra Entréer. Du och Zlatko bestämmer tillsammans i vilken ni ses. Själva tjänsten är gratis.

Unna dig en nystart där utsidan samspelar med vad insidan vill förmedla!

Förutom ett par av butikerna här på Nova så har även vi som centrum länge arbetat med egna Personal Shoppers. En konsultation tillsammans med våran Personal Shoppers Zlatko utformas helt efter behov och efterfrågan och anledningarna till en bokning kan vara många. Oavsett vilken garanterar vi att Zlatko tar väl hand om dig, din respektive eller kanske den där vännen som känner att de behöver en uppdatering av sin stil eller en nystart i livet..

Zlatko har som mål att förhöja och uppgradera varje kunds stil genom att hitta den look som passar varje individuell person bäst. På ett lättsamt och enkelt sätt visar våra Personal Shoppers hur du kombinerar dina plagg i garderoben för fler outfits. Kostnadseffektivt och smart! Du får tips om hur du skapar en välsittande garderob med få nyckelplagg, lär dig kombinera din look utifrån tillfälle och tillställning, vägledning i aktuella trender så att dessa passar just dina behov samt en genomgång av de klädmodeller, passformer och siluetter som är mest lämpliga för din figur.

Zlatko Nedanovski

Vår microinfluencer Zlatko, med över 16 000 följare på Instagram, har förutom över 800 timmars erfarenhet från Tillskärarlinjen i Lund innefattande bland annat mönsterkonstruktion, skrädderi, kreativ design och materialkunskap - också erfarenhet från kostymavdelningen på SVT Malmö. Du har kanske hört honom prata mode/trender som stilexpert i P4 Malmöhus - eller läst hans blogg om herrmode i Skånska Dagbladet?
Här på Nova jobbar han - förutom som vår Personal Shopper - även med Made to Measure (måttbeställda kostymer) på Brothers.

Du når Zlatko på mailadress:zlatko@nedanovski.se
- eller via hans Instagram: @Bynedanovski

Våra olika paket

En stilkonsultation innebär inte på något sätt ett shoppingtvång. Du väljer alltid själv om du vill inhandla någonting eller endast göra en provning. Bokningen styrs helt efter dina önskemål och de tankar som kommer fram under det samtal du har tillsammans med Novas Personal Shopper. Skillnaden mellan paketen är tiden för den personliga konsultationen - samt tiden för provning och besök i butiker.

  • *Lilla paketet: 90 min 1 300 kr - För dig som vill ha ett nytt sätt att tänka kring din stil och samtidigt få användbara tips!
  • *Stora paketet: 150 min 19 00 kr - För dig som vill ha en komplett genomgång - från topp till tå!
  • *Mellanpaketet: 120 min 1 600 kr

*Kostnad för eventuella klädinköp tillkommer.