Event

Planera ditt besök hos oss

Det är viktigt för oss att du känner dig trygg med att besöka oss på Nova. Självklart följer vi folkhälsomyndighetens riktlinjer och även lokala riktlinjer här i Lund. För att du ska kunna planera ditt besök och komma till oss när det känns bra för dig kan du nedan se tider under dagen då vi har som minst antal besökare. 

Vi håller Nova öppet som vanligt eftersom vi är en allmän plats med samhällsviktiga funktioner; såsom exempelvis vårt Apotek och våra optiker - och därmed alltså tillhandahåller service till våra besökare. Förhållningen är fortfarande att undvika trängsel. Tvätta händerna ofta, hosta och nys i armvecket och stanna hemma om du känner minsta symtom. 

Nova har öppet ordinarie öppettider - alltså vardagar 10:00-20:00 och helger 10:00-18:00. Det ökar tillgängligheten samtidigt som vi också har möjlighet att sprida ut våra besökare på fler timmar. 

Vi har oftast färre besökare på Nova: 
Måndag till fredag 10:00-12:00 samt efter klockan 16:00
Helger mellan klockan 10:00 och 12:00

Vill du handla när det vanligtvis är som minst antal besökare i gallerian rekommenderar vi att besöka oss under dessa tider. Tänk också på att det på helgerna oftast är fler besökare på Nova än på vardagarna. På dagar och tider då vi har högre besöksfrekvens i gallerian har vi även trygghetsvärdar som informerar våra kunder om att hålla avstånd.

Vi har sedan tidigare utökat vår städning och vi desinficerar samtliga kontaktytor i gallerian flera gånger per dag. Runt om i gallerian finner du information om att hålla avstånd och handsprit finns att tillgå. Vi uppmanar våra besökare om att hålla avstånd genom markeringar i golvet och har även ökat avståndet mellan borden på vårt mattorg. Vi informerar här på hemsidan samt i våra sociala kanaler om tider och dagar då vi vanligtvis har färre antal besökare på plats i gallerian och våra ordningsvakter på plats har uppdaterade rutiner gällande hur de ska hantera eventuell köbildning och folksamlingar - och medverka till en säker miljö här på Nova! Tillsammans ska vi bidra till att smittspridningen går ner. 

Ta hand om varandra!Centrumledningen på Nova

Fler erbjudanden & event på Nova

Handla på Nova. Lite på håll sådär.

24 november, 2020
Erbjudande
Många av våra butiker har hittat nya sätt att möta sina kunder på och erbjuder olika lösningar för dig som vill handla hos oss på Nova – men på avstånd!

Personlig och säker shopping

10 november, 2020
Event
Nu kan vi erbjuda ett säkert shoppande för dig på Nova utan att du behöver besöka gallerian. Vi tar personlig shopping till nästa steg!

Byte av Presentkort

17 november, 2019
Erbjudande
Nu kan du byta ditt gamla mintgröna presentkort mot ett nytt svart!

Suit & Style Service

16 november, 2019
Erbjudande
BROTHERS Suit & Style Service är tjänsten för dig som vill boka personlig kostym- och stilrådgivning. En kostnadsfri tjänst med det där lilla extra för dig som bryr dig om detaljerna.

Personlig Shopping på Lindex

5 augusti, 2019
Erbjudande
Camilla, Personal Shopper på Lindex här på Nova hjälper dig kostnadsfritt med nyttiga tips och tricks för hur du kan uppdatera din garderob!