Popup & event på Nova

Intresserad av att veta mer?

Fyll i dina uppgifter i kontaktformuläret nedan.

Intresseanmälan

Håll ditt event hos oss

Nova i Lund är med sina 26 000 kvm en mycket populär mötesplats i den sydvästra delen av Skåne. Våra besökare uppskattar våra butiker och restauranger, att centret är i ett plan och inte minst våra 1500 gratis parkeringsplatser.

Med ca 3,4 miljoner besökare årligen attraherar Nova såväl shoppingsugna som de som vill äta en god lunch tillsammans med vänner och familj. Närheten till Lund City med sin unika stadskärna bidrar också till dragningskraften.

Nova har flera populära eventytor i olika storlekar och det finns även möjlighet att hyra yta på parkeringen.

Nova ligger beläget på en väldigt handelsplats med aktörer som Landrins Bil, Jula, Elgiganten, Miljögården, Mekonomen, Plantagen, Media Markt, ÖoB mfl.

”Utfallet blev över förväntan och vi kände verkligen att vi träffade vår målgrupp”

Landrins Bil letar nya vägar för att möta kunder utanför sina egna lokaler. Nova är ett populärt och modernt shoppingcentrum som lockar många besökare.

Vi kontaktade centrumledningen och fick genast förslag på lokal och upplägg som skulle passa oss och vår verksamhet utmärkt. Lokalen som låg i anslutning till mattorget var perfekt och vi såg många synergier av att vara en bilhall bland butiker och restauranger. Att få möjlighet att möta tiotusentals potentiella kunder under en vecka gör att kostnaden är lätt att försvara. Utfallet blev över förväntan och vi kände verkligen att vi träffade vår målgrupp.

-Orvar Tool, Platschef, Landrins Bil