Pop-up ytor och lokaler

Intresserad av att veta mer?

Fyll i dina uppgifter i kontaktformuläret nedan.

Intresseanmälan

Intresserad av en lokal?

I dagsläget är många av våra lokaler uthyrda men vi tar ändå gärna emot din intresseanmälan. Vi hör av oss i det fall vi får en lokal ledig framöver där din verksamhet kan komplettera Novas utbud.

Det finns inget kösystem utan beslut om nyetableringar baseras på vilka lokaler som är vakanta samt vilken verksamhet som vi anser kunna bredda och komplettera Novas utbud.

Vi ber dig sammanställa en ansökan som på bästa sätt beskriver butiken du önskar öppna på Nova. Skicka in er ansökan via mail med nedanstående uppgifter. Bifoga gärna en personlig och mer utförlig ansökan med foto från eventuell befintlig butik eller skisser på hur en butik på Nova skulle se ut, samt länk till eventuell hemsida.

Du är välkommen att höra av dig vid jämna mellanrum för att hålla din intresseansökan aktuell i vårt register. Vid frågor är du välkommen att kontakta oss via stefanie.persson@skandiafastigheter.se

”Utfallet blev över förväntan och vi kände verkligen att vi träffade vår målgrupp på Nova”

Landrins Bil letar ständigt nya vägar för att möta kunder utanför sina egna lokaler. Nova är ett populärt och modernt shoppingcentrum som lockar många besökare.

Vi kontaktade Centrumledningen och fick genast förslag på lokal och upplägg som skulle passa oss och vår verksamhet utmärkt. Lokalen som låg i anslutning till mattorget var perfekt och vi såg många synergier av att vara en bilhall bland butiker och restauranger. Att få möjlighet att möta tiotusentals potentiella kunder under en vecka gör att kostnaden är lätt att försvara. Utfallet blev över förväntan och vi kände verkligen att vi träffade vår målgrupp.

-Orvar Tool, Platschef, Landrins Bil