Popup & Event på Nova

Intresserad av att veta mer?

Fyll i dina uppgifter i kontaktformuläret nedan.

Intresseanmälan

Just nu hittar du ALPHA COVID TESTCENTER och en OUTLET med bland annat kläder från ODD MOLLY på tillfälligt besök här på Nova:

ALPHA COVID TESTCENTER som har öppet: MÅNDAG-FREDAG 09:00-20:00, LÖRDAG-SÖNDAG 10:00-18:00. Testcentret ligger på parkeringen, nära Entré 1. Önskar du boka tid för provtagning på ALPHA COVID TESTCENTER gör du det via länken HÄR

OUTLET:en har öppet: MÅNDAG-FREDAG 10:00-20:00, LÖRDAG-SÖNDAG 10:00-18:00 och ligger nära Entré 1.

Håll ditt event eller hyr en tillfällig yta hos oss

Nova i Lund är, med sina 26 000 kvm, sedan vi först öppnade 2002 en mycket populär mötesplats i den sydvästra delen av Skåne. Våra besökare uppskattar våra butiker och restauranger, att centret är i ett plan och inte minst våra 1500 gratis parkeringsplatser - och med ca 3,4 miljoner besökare årligen attraherar centret såväl shoppingsugna som de som vill äta en god lunch hos oss tillsammans med kollegor, vänner eller familj. 

Nova har flera populära eventytor i olika storlekar inne i centret och det finns även möjlighet att hyra yta ute på parkeringen. Nova ligger beläget på en väldigt attraktiv handelsplats med aktörer som Landrins Bil, Jula, Elgiganten, Miljögården, Mekonomen, Plantagen, Media Markt och ÖoB bara för att nämna några - och närheten till Lund med sin unika stadskärna bidrar också till en del av dragningskraften. 

Du är varmt välkommen att höra av dig om du är intresserad av att höra mer om möjligheterna att synas på Nova! 

”Utfallet blev över förväntan och vi kände verkligen att vi träffade vår målgrupp på Nova”

Landrins Bil letar ständigt nya vägar för att möta kunder utanför sina egna lokaler. Nova är ett populärt och modernt shoppingcentrum som lockar många besökare.

Vi kontaktade Centrumledningen och fick genast förslag på lokal och upplägg som skulle passa oss och vår verksamhet utmärkt. Lokalen som låg i anslutning till mattorget var perfekt och vi såg många synergier av att vara en bilhall bland butiker och restauranger. Att få möjlighet att möta tiotusentals potentiella kunder under en vecka gör att kostnaden är lätt att försvara. Utfallet blev över förväntan och vi kände verkligen att vi träffade vår målgrupp.

-Orvar Tool, Platschef, Landrins Bil

Hyr vår färdiginredda popup-butik #HUBBEN

Vill du testa ett nytt koncept, prova en fysisk lokal för din verksamhet eller kanske förstärka en kommande kampanj? Då tycker vi att du ska hyra #HUBBEN - vår nyckelfärdiga butik på 55 kvm: helt färdiginredd (med lager och personalutrymme) och redo att användas redan från dag ett. Den väntar bara på dina produkter!

 

Kontakta Mia Williamson på: mia@novalund.se så berättar hon mer om konceptet!