Team Sportia/Cykelgiganten på Nova

Team Sportia på Nova

Kontaktuppgifter

046-28 81 050

Mer info

teamsportia.se

Presentkort

Butiksinfo

ÖPPET: MÅNDAG-FREDAG 10:00-20:00, LÖRDAG-SÖNDAG 10:00-18:00

TEAM SPORTIA/CYKELGIGANTEN på Nova har en stor passion för att hjälpa människor till ett mer aktivt liv - och just cykling är vår passion! Vi hjälper dig att välja rätt cykel och tillbehör, för att din vardagscykling, lek eller träning ska bli så bra som möjligt. Vi hjälper dig att lyckas med dina mål på fritiden, vare sig du är en elitidrottare eller en vanlig motionär. Vårt professionella team monterar och provcyklar alla cyklar och ställer in dem efter dina behov och önskemål!

Vi erbjuder ett brett och stort sportutbud inom de flesta områden som till exempel fotboll, löpning, jogging, cykel och träning. Vi har produkter för alla åldrar, för alla årstider och för alla tillfällen! Vare sig du letar efter tält, cykel, löparskor, träningsmaskiner, skridskor eller stavar så hittar du det hos oss. Vi säljer våra produkter med en hög kunskap och en trygg och god service, allt för att du ska känna dig nöjd med ditt val!

Undrar du något om våra sportkläder eller sportprodukter, eller kanske bara om en vara finns i lager, så tveka inte att kontakta oss eller sväng in och besök vår butik. Vi snackar gärna aktivitet och sport med dig oavsett ålder!

Vi hälsar dig varmt välkommen!

Visa karta över Nova

Erbjudanden & Event på Nova

Padel på Nova

World of Padel på Nova

28 oktober, 2021
Erbjudande
Information
Nu kan du spela padel hos oss här på Nova! Öppet alla dagar 00:00-24:00 och just nu bokar du till öppningspris!
Hubben på Nova

#Hubben

22 september, 2021
Erbjudande
Vill du testa ett nytt koncept, prova en fysisk lokal för din verksamhet eller kanske förstärka en kommande kampanj? Då tycker vi att du ska hyra #HUBBEN – vår färdiginredda butik. Bara att flytta in!