Team Sportia/Cykelgiganten på Nova

Team Sportia på Nova

Kontaktuppgifter

046-28 81 050

Mer info

teamsportia.se

Presentkort

Butiksinfo

ÖPPET: MÅNDAG-FREDAG 10:00-19:00, LÖRDAG-SÖNDAG 10:00-17:00

TEAM SPORTIA/CYKELGIGANTEN på Nova har en stor passion för att hjälpa människor till ett mer aktivt liv - och just cykling är vår passion! Vi hjälper dig att välja rätt cykel och tillbehör, för att din vardagscykling, lek eller träning ska bli så bra som möjligt. Vi hjälper dig att lyckas med dina mål på fritiden, vare sig du är en elitidrottare eller en vanlig motionär. Vårt professionella team monterar och provcyklar alla cyklar och ställer in dem efter dina behov och önskemål!

Vi erbjuder ett brett och stort sportutbud inom de flesta områden som till exempel fotboll, löpning, jogging, cykel och träning. Vi har produkter för alla åldrar, för alla årstider och för alla tillfällen! Vare sig du letar efter tält, cykel, löparskor, träningsmaskiner, skridskor eller stavar så hittar du det hos oss. Vi säljer våra produkter med en hög kunskap och en trygg och god service, allt för att du ska känna dig nöjd med ditt val!

Undrar du något om våra sportkläder eller sportprodukter, eller kanske bara om en vara finns i lager, så tveka inte att kontakta oss eller sväng in och besök vår butik. Vi snackar gärna aktivitet och sport med dig oavsett ålder!

Vi hälsar dig varmt välkommen!

Visa karta över Nova

Erbjudanden & Event på Nova

Jordgubbar på Nova

Jordgubbsförsäljning på Nova

10 juni, 2021
Erbjudande
Välkommen till boden mellan Entré 1 och 2. Öppet varje dag från kl. 11:00 (och öppet så länge det finns gubbar att sälja). Glad Sommar!
Personalg shopping på Nova

Personlig och säker shopping

10 november, 2020
Erbjudande
Nu kan vi erbjuda ett säkert shoppande för dig på Nova utan att du behöver besöka gallerian. Vi tar personlig shopping till nästa steg!