Team Sportia/Cykelgiganten på Nova

Team Sportia på Nova

Kontaktuppgifter

046-28 81 050

Mer info

teamsportia.se

Presentkort

Butiksinfo

ÖPPET: MÅNDAG-FREDAG 10:00-20:00, LÖRDAG-SÖNDAG 10:00-18:00

TEAM SPORTIA/CYKELGIGANTEN på Nova har en stor passion för att hjälpa människor till ett mer aktivt liv - och just cykling är vår passion! Vi hjälper dig att välja rätt cykel och tillbehör, för att din vardagscykling, lek eller träning ska bli så bra som möjligt. Vi hjälper dig att lyckas med dina mål på fritiden, vare sig du är en elitidrottare eller en vanlig motionär. Vårt professionella team monterar och provcyklar alla cyklar och ställer in dem efter dina behov och önskemål!

Vi erbjuder ett brett och stort sportutbud inom de flesta områden som till exempel fotboll, löpning, jogging, cykel och träning. Vi har produkter för alla åldrar, för alla årstider och för alla tillfällen! Vare sig du letar efter tält, cykel, löparskor, träningsmaskiner, skridskor eller stavar så hittar du det hos oss. Vi säljer våra produkter med en hög kunskap och en trygg och god service, allt för att du ska känna dig nöjd med ditt val!

Undrar du något om våra sportkläder eller sportprodukter, eller kanske bara om en vara finns i lager, så tveka inte att kontakta oss eller sväng in och besök vår butik. Vi snackar gärna aktivitet och sport med dig oavsett ålder!

Vi hälsar dig varmt välkommen!

Visa karta över Nova

Erbjudanden & Event på Nova

Padel på Nova

World of Padel på Nova

7 augusti, 2022
Erbjudande
Information
Varmt välkomna till World of Padel Nova Lund! Två utomhusbanor av absoluta världsklass
Tre personer poserar framför nova kasse

Personlig Shopping på Lindex

5 augusti, 2019
Erbjudande
Camilla, Personal Shopper på Lindex här på Nova hjälper dig kostnadsfritt med nyttiga tips och tricks för hur du kan uppdatera din garderob!