Event

Tillfällig justering av öppettider

Fr.o.m. 19 mars

 

Hej alla besökare!

Likt många andra aktörer i vår bransch ser även vi tillfälliga effekter i våra butiker och restauranger på grund utav rådande situation i vårt samhälle. Som ett steg i att rädda arbetstillfällena på Nova på lång sikt, samtidigt som vi förhoppningsvis möjliggör för minskad spridning, väljer nu många av våra butiker att ändra sina öppettider tillsvidare.

DE FLESTA AV VÅRA BUTIKER här på Nova har nu öppet:

MÅNDAG-FREDAG 11:00-18:00, LÖRDAG-SÖNDAG 11:00-16:00*

*Kika in på respektive butiksundersida för aktuell information gällande öppettider. Observera att enstaka butikers öppettider avviker även från tiderna ovan. 

Gallerian håller öppet som vanligt: Måndag-Fredag 10:00-20:00, Lördag-Söndag 10:00-18:00

Vi ber om ursäkt för förvirringen och försöker kontinuerligt att hålla informationen på respektive butikssida uppdaterad med aktuell information. Det här hjälper våra butiker och restauranger med bemanningen under en tid med hög frånvaro och minskar samtidigt kostnaderna nu när omsättningen tillfälligt är lägre så att vi tillsammans kan gå ur den här krisen starkare.

Med det sagt vill vi passa på att TACKA ALLA ER som fortsatt väljer att handla hos oss nu. Tack till alla er som besöker våra butiker, som äter här eller som tar maten med er hem! Tillsammans gör vi vad vi kan för att Nova ska vara en mötesplats för Lundaborna även i framtiden. TACK! Vi ses på Nova! 

Vår på Nova

 

 

Fler erbjudanden och event på Nova

Byte av Presentkort

17 november, 2019
Erbjudande
Nu kan du byta ditt gamla mintgröna presentkort mot ett nytt svart!

Suit & Style Service

16 november, 2019
Erbjudande
BROTHERS Suit & Style Service är tjänsten för dig som vill boka personlig kostym- och stilrådgivning. En kostnadsfri tjänst med det där lilla extra för dig som bryr dig om detaljerna.

Inspirerande event hos Change

10 november, 2019
Erbjudande
CHANGE här på Nova bjuder in till inspirerande event med mingel och extra fina erbjudanden! Samla dina väninnor, kollegor och familjemedlemmar till en fantastisk värld av underkläder!

Personlig Shopping på Lindex

5 augusti, 2019
Erbjudande
Camilla, Personal Shopper på Lindex här på Nova hjälper dig kostnadsfritt med nyttiga tips och tricks för hur du kan uppdatera din garderob!