Mie bär en blommig klänning med återvunnet polyester som kommer från Lindex.

Hatten är återbrukad och kommer från Myrorna.

Mie bär t-shirt samt jeans från Lindex som båda är gjorda av återvunnen bomull. Den gula koftan är återbrukad och kommer från Myrorna.

Birgitta bär en rosa kostym från MQ Marqet som är av ekologisk bomull samt en scarf från Pagelle gjord av återbrukad polyester.

Dev bär en hoodie från Jack n´ Jones som är av ekologisk bomull samt en mössa från Lindex som är av återvunnet polyester. 

..

Birgitta bär en vintagekappa från Italien.

Väskan kommer från Pagelle och är gjord av läder från spilldelar som blivit över i produktion. 

De stora örhängena är återbruk från Myrorna.

..

Mie bär t-shirt samt jeans från Lindex som båda är gjorda av återvunnen bomull. Den gula koftan är återbrukad och kommer från Myrorna.

Boken "Städa hållbart" kommer från Akademibokhandeln.

Refillbehållare från The Body Shop.

Stapelbara lådor i återvunnet plast från Lagerhaus. Finns i en massa roliga färger samt i såväl stora som små storlekar. 

..

Dev bär en ljusblå skjorta med ränder som är gjord av linné.

Solglasögon från Lindex som är gjorda av återvunnet plast.

Resväska från Lundbergs Handskar & Väskor är tillverkad av återvunnet plast. Skalet består av återvunnet förpackningsmaterial och insidan av återvunna PET-flaskor.

Solglasögonen kommer från Synsam och tillhör en unik glasögonkollektion där råvaran till bågen består av 100% återvunnen plast från hav och stränder. Glasögonbågarna har tagit fram i samarbete med den spanska organisationen Sea2See, som med hjälp av lokala fiskare samlar in och tillverkar nya produkter av den omkringdrivande plasten. 

..

Birgitta bär en egen läderjacka.

Dev bär en kavaj från Marty i 100% ull. Jeansen är av återvunnet bomull.

Mie bär en klänning från Pagelle i återvunnet polyester.